Noul antifurt BikeFun Full-Back 2 descurajează hoții

15.06.2016.

Un antifurt bun înseamnă nu doar securitate bună pentru bicicletă ci și liniște interioară atunci când lași bicicleta nesupravegheată. Noul antifurt BikeFun Full-Back 2 asigură aceste două cerințe, dar și mult mai mult.

IMG_8914.JPG

Noul antifurt este de tip U ceea ce înseamnă o rezistență extremă la încercările de spargere. Diametrul tijei metalice este de 16 mm, iar dimensiunile mari de 180x320 îți permit să legi bicicleta și de obiecte mai mari cum ar fi stâlpi stradali cu diametru mai mare.

IMG_8920_resize.JPG

Când nu este folosit antifurtul poate fi instalat pe bicicletă mulțumită suportului inclus. În acest fel nu vei fi niciodată în situația de a nu-l avea la tine. În plus suportul poate fi instalat pe majoritatea diametrelor de cadre și chiar pe care care nu sunt circulare în secțiune.

IMG_8923.JPG

Noul BikeFun Full-Back vine împreună cu trei chei dintre care una este dotată inclusiv cu lanternă LED pentru a vedea noaptea unde este broasca de încuiere. Aceasta este la rândul ei protejată  cu un mic capac pentru ca praful și ploaia să nu pătrundă la interior. Dacă cumva ai ghinion și pierzi toate cele 3 chei antifurtul se vinde inclusiv cu codul special al cheilor. Vino cu acest cod la noi, iar cheia va fi înlocuită.

Antifurtul BikeFun Full-Back 2 este un accesoriu de bicicletă ce trebuie să fie prima ta investiție după ce îți cumperi bicicleta.

IMG_8924.JPG

HU | RO