Noutăți de la Northwave pentru 2016

25.08.2015.

Noutăți care te surprind plăcut!

 
150819 nw news 1
 
Eurobike este aici și toți producătorii din domeniul ciclismului își prezintă modelele pentru anul viitor. Northwave are foarte multe noutăți pe care le vom prezenta în mai multe articole.
 
150819 nw news 1b
 
În prima parte a seriei de articole care prezintă produsele mărcii italiene, vom vorbi despre trei pantofi de top despre care vor vorbi personalități marcante din domeniul ciclismului.
 
 
Enduro Mid - Cedric Gracia și Northwave au revoluționat lumea Enduro!
 
150819 nw news 2
 
 
Până acum nimeni nu a produs un pantof dedicat doar pentru Enduro. Acum datorită Northwave în sfârșit există un model de acest fel și este extraordinar că am putut participa și eu la realizarea acestor pantofi” – a declarat Cedric Gracia, care a contribuit atât cu personalitatea sa unică, cât și cu expertiză pentru ca împreună cu Northwave să creeze pantoful perfect pentru Enduro: Northwave Enduro Mid. 
Noua concepție se poate observa din prima: construcție sudată (thermowelded), inserții din burete în partea interioară a limbii, întărituri speciale în zona degetelor (preluate din motocros), și desigur sistemul special de închidere SLW2, care la acest model a primit un capac elastic pentru protecție care permite modificarea cataramei și în timpul mersului. Conlucrarea cu Michelin începută anul trecut s-a continuat și în acest an iar rezultatul este talpa X-Fire, care prin combinația a două materiale conferă o aderență perfectă și o durabilitate ridicată inclusiv pe teren deosebit de accidentat: profilul tălpii în interior asigură aderența iar partea exterioară a tălpii asigură durabilitatea. Crampoanele aflate în partea din față a tălpii asigură aderență pe teren moale iar forma specifică a tălpii ajută la fixarea rapidă pe pedală. Călcâiul dispune de protecţie şi un sistem suplimentar care atenuează şocurile.
În filmulețul următor Cedric Gracia își prezintă noul preferat:  
 

 
 
Extreme XC – încă un pas valoros împreună cu Marco Aurelio Fontana 
 
150819 nw news 3
 
Pantofii Northwave Extreme și-au dovedit valoarea de nenumărate ori fiind folosiți de campioni de renume în momentul câștigării premiilor la competiții internaționale. Cercetarea constituie un punct forte la Northwave și împreună cu Michelin au realizat talpa  Hyperlight XC, care este 100% din carbon UD. În decursul procesului de proiectare au apelat la lungi ședințe de biomecanică pentru ca din materialul de rigiditate extremă să ajungă cantitatea exactă acolo unde trebuie pentru a atinge randamentul maxim. Rezultatul este un produs de o rigiditate extremă care are o greutate deosebit de mică. Profilul tălpii este deasemenea inovativ: datorită tehnologiei Dual Layers Compound putem beneficia de avantajele a două materiale într-un singur profil. Primul strat este pentru elasticitate și atenuarea șocurilor iar al doilea strat este pentru rezistență la uzură. Crampoanele din partea din față ajută cățărări iar cele din lateral conferă stabilitate. Materialul de carbon și stratul elastic de uzură este sudat și din acest motiv nu mai există riscul dezlipirii tălpii! Partea superioară este într-o armonie totală cu talpa: este realizare Biomap. Microgăurile realizate cu laser asigură o aerisire perfectă. Sistemul velcro de la nivelul degetelor asigură o fixare și mai bună iar sistemul de fixare patentat SLW2 și a dovedit eficiența la mii de utilizatori de pantofi de top. 
În filmulețul următor Marco Aurelio Fontana vă va prezenta noile inovații:un pas valoros împreună cu Marco Aurelio Fontana: 
 

 
 
Northwave Extreme – în lumina reflectoarelor 
 
150819 nw news 4
 
Noul model pentru șosea Northwave Extreme sigur nu va rămâne neobservat: după succesul modelul verde din sezonul trecut, în acest an vine modelul argintiu-reflectorizant care sigur va atrage privirile inclusiv noaptea! Desigur, noul model are și alte caracteristici importante: în 2015 a contribuit la multe victorii iar în anul 2016 șirul de victorii va continua: talpa din carbon UD garantează transferul maxem de energie, partea superioară Biomap din microfibre se potrivește pe piciorul concurenților ca și turnat. Banda velcro suplimentară aflată în zona degetelor asigură o fixare și mai bună iar sistemul de fixare patentat SLW2 și a dovedit eficiența la mii de utilizatori de pantofi de top.
 
 
 150819 nw news 6
HU | RO