Noutăți de la Northwave pentru 2017

12.09.2016.

Începem seria de noutăți de la Eurobike cu Northwave, producătorul italian de haine, încălțăminte și accesorii pentru ciclism. Iar prima pe listă este noua colecție de încălțăminte, bogată în modele pentru anul viitor.

Modelele de top vor beneficia în 2017 de tehnologia Zero Pressure, care ajută la eliminarea tuturor punctelor de presiune din pantof, reușind astfel să ofere un confort desăvârșit, coroborat cu puterea de transfer către pedale. Astfel, modelele Flash și Phantom, cât și modelul Scream, pentru MTB, se vor bucura de această tehnologie. Flash Carbon și Flash este un nou pantof pentru cursiere, nou sosit în gama Northwave, care va fi oferit în două versiuni distincte: Flash Carbon, ce are o construcție a tălpii din Carbon Light (un mix de carbon și fibră de sticlă), cu un index al rigidității de 10.0 și patru găuri de aerisire și modelul Flash, ce va avea o talpă din carbon botezată NRG Air Carbon (fără mixul de fibră de sticlă), cu 5 găuri de aerisire și un index al rigidității de 8.00.

Prinderea este punctul cheie al acestei perechi de încălțăminte, deoarece fixează perfect laba piciorului, fiind totodată un material foarte ușor care oferă mult confort. Este de asemenea aerodinamic, suprafața acestuia fiind perfect plană. O rotiță pentru ajustarea tensiunii este de asemenea prezentă, asemenea modelului Extreme RR. Modelul Flash Carbon (stânga sus) va putea fi achiziționat pentru 229.99 euro, iar modelul Flash (stânga jos) pentru 159.99 euro.

Noutati NW 2017

Articolul întreg îl puteți citi pe freerider.ro

HU | RO