Noutăți Merida pentru 2018. Entry-level și biciclete electrice noi

05.09.2017.

Eurobike tocmai s-a încheiat. La cea mai mare expoziție de biciclete din Europa a fost prezentat un număr extrem de mare de biciclete, Merida fiind acolo cu unul din cele mai mari standuri. Revista Freerider.ro a fost prezentă la fața locului și a luat pulsul pieții, analizând modelele de biciclete, piese, accesorii și echipament Merida care îi așteaptă pe entuziaști în 2018.

biciclete-merida-2018-18 resize.jpg

„Merida s-a pregătit puternic pentru sezonul viitor pe trei planuri, concentrându-se pe noua Reacto pentru șosea, MTB-uri entry-level care împrumută tehnologie de la modelele superioare și bineînțeles, pe biciclete electrice. Cum despre noua Reacto am povestit în câteva din articolele precedente, colegul nostru Robert Dobai fiind prezent la lansarea acesteia, voi trece direct la restul de noutăți din gamă și voi începe cu noua Big.Nine, o bicicletă din gama entry- spre mid-level, care împrumută tehnologia de la modelul din carbon și chiar dacă vine cu un cadru din aluminiu, acesta va avea o greutate de aproximativ 1.8 kg, o valoare foarte bună pentru segment.”

Materialul a fost publicat în original pe Freerider.ro și poate fi citit integral aici. Tot aici veți găsi și o selecție generoasă de imagini ale bicicletelor sezonului viitor.

HU | RO