Ochelari BikeFun nu doar pentru sport

05.06.2016.

În timpul mersului pe bicicletă protecţia ochilor este deosebit de importantă nu doar împotriva razelor solare, ci și a prafului, insectelor etc. În oferta noastră veţi găsi o gamă variată de modele ce oferă o protecţie optimă atât împotriva razelor UV și a luminii orbitoare, cât și împotriva factorilor externi. Au o construcţie rezistentă, iar purtarea lor este confortabilă. Ochelarii oferă un excelent raport preţ-calitate asociat cu un design atrăgător - toate aceste caracteristici de sunt cele cunoscute ca aparţinând mărcii BikeFun. 

 
160531 bf szemuevegek 1
 
La realizarea ochelarilor am utilizat patru tehnologii importante pentru o rezistență ridicată și să confere o protecție adecvată ochilor: 
 
Lentile Polarizate
Lentilele polarizate dotate cu protecţie pe mai multe niveluri, asigură o reducere cu 99% a reflexiilor deranjante datorate luminii puternice. Recomandat pentru sport și competiţii în aer liber, inclusiv în prezenţa suprafeţelor mari de apă sau zăpadă. Lentilele polarizate micșorează factorul de stres la care este expus ochiul în mod normal acesta fiind mai puţin solicitat. 
 
Grilamid TR90 pentru ramă
Grimalid TR90 este un material termoplast foarte rezistent și ușor, cu proprietăţi antialergice. Caracteristici de rezistenţă înaltă la îndoire și împotriva temperaturilor înalte. Ramele realizate din acest material își menţin forma și în condiţii de stres rezistă la expuneri de raze UV. Rezultate excelente la testele de lovire – o alegere excelentă pentru ochelarii sport de înaltă calitate. 
 
Revo Layer
O  nouă  tehnologie  anti-reflex,  care  însumează avantajele a 12 tipuri de straturi diferite aplicate pe suprafaţa lentilei. Blochează razele dăunătoare, chiar dacă sunt foarte puternice și menţine o vizibilitate cu contrast ridicat. Alegerea ideală pentru activităţi sportive, inclusiv pe malul apei sau în zone luminoase, cu multă zăpadă. 
 
Lentilă din policarbonat
Lentilele de înaltă calitate din policarbonat. Sunt realizate din material întărit cu fibră de sticlă pentru a fi deosebit de subţiri și foarte rezistente. Rezistă la loviri, zgâriere și la temperaturi mari – concepţie unică, sunt recomandate și pentru sporturi extreme. 
 
După coeficientul de transmitere a luminii, lentilele le/am clasificat în cinci categorii:
 
#0 – Foarte deschis / incolor (80%-100%) - Condiții de cer înnorat/foarte înnorat/noapte
#1 - Deschis (43%-80%) - Parțial înnorat/înnorat
#2 - Normal (18%-43%) - Însorit/nori răzleți
#3 - Închis (8%-18%) - Soare puternic
#4 – Foarte închis (3%-8%) - Soare extrem de puternic, malul apei, zăpadă
 
 
Ochelari sport:
 
1 AIRJET FEHÉR
1 AIRJET FEKETE
Airjet
Preț: 128 Lei
Detalii produs
 
 
1 MACH1 KÉK
1 MACH1 PIROS
Mach1
Preț: 71 Lei
Detalii produs
 
 
PEAK ZÖLD 
PEAK FEKETE
Peak
Preț: 107 Lei
Detalii produs
 
 
POLE ZÖLD
POLE FEKETE
Pole
Preț: 99 Lei
Detalii produs
 
 
TARGET FEHÉR
TARGET SZÜRKE
Target
Preț: 86 Lei
Detalii produs
 
 
TARGET EL SZÜRKE
Target EL
Preț: 128 lei
Detalii produs
 
 
1 VECTOR FEHÉR
1 VECTOR FEKETE
1 VECTOR SZÜRKE
Vector
Preț: 47 Lei
Detalii produs
 
 
Ochelari nu doar pentru sport:
 
 
CHIEF FEKETE ZÖLD
CHIEF FEKETE SZÜRKE
Chief
Preț: 86 Lei
Detalii produs
 
 
1 GLADIATOR FEHÉR
Gladiator
Preț: 136 Lei
Detalii produs
 
 
1 SPY ZÖLD
1 SPY FEHÉR
Spy
Preț: 78 Lei
HU | RO