Ochelarii de soare BikeFun 2015

10.05.2015.

Ciclismul este un sport rapid ce implică viteze mari de deplasare de multe ori pe teren accidentat sau pe poteci străjuite de crengi şi tufişuri. În aceste situaţii protecţia este obligatorie însă corpului nostru nu-i trebuie protejate doar zonele evidente, precum capul, coatele sau umerii, ci şi ochii.

Ochelarii de soare sunt în ciclism obligatorii întrucât, suplimentar faţă de protecţia împotriva soarelui, aceştia sunt practic singura bariera între ochii tăi şi natură. Ochelarii de soare te protejează împotriva vântului generat de viteză, prafului de pe drum, insectelor şi nu în ultimul rând de crengile şi frunzele copacilor.

BikeFun dispune de o colecţie întreagă de ochelari special concepuţi pentru ciclism, ochelari proiectaţi în aşa fel încât să ofere securitatea optimă, dar şi confortul de care un ciclist are nevoie. O pereche ideală de ochelari trebuie ca ciclistul nici să nu o simtă pentru că doar astfel el se poate concentra în întregime asupra drumului.

BikeFun Chief dispun de un design ce poate fi folosit şi pe stradă. Sunt eleganţi şi sportivi în acelaşi timp. Materialul Grilamid TR90 de ultimă generaţie folosit este foarte uşor, dar şi rezistent în acelaşi timp. Forma lor oferă o ventilaţie ideală care nu le permite să se aburească. Aderenţa pe nas şi urechi este asigurată de inserţii cu frecare sporită. Acestea susţin ochelarii într-o poziţie corectă permiţând ciclistului să nu le ajusteze poziţia decât foarte rar. Ochelarii sunt disponibili în două culori de ramă: negru-gri şi negru-verde. Lentila este fumurie cu protecţie 100% împotriva razelor UV. Ochelarii cu rama negru-gri dispun de un coeficient de transmisie a luminii S50 #1, iar cei cu rama negru-verde un coeficient de transmisie a luminii: S20 #3. Ochelarii vin împreună cu săculeţ din microfibră pentru şters şi transport, iar preţul este de 85 lei.

CHIEF.JPG

BikeFun Target oferă un design universal cu înclinaţii sportive. Designul modern şi ergonomic oferă o greutate totală scăzută fixarea făcându-se într-un mod optim mulţumită zonelor aderente de pe braţe. Lentilele dispun de un strat reflectorizant „Silver Mirror”, un coeficient #3 de transmisie a luminii şi o protecţie completă împotriva razelor UV. Culorile disponibile pentru ramă sunt alb mat şi Gunmetal, iar preţul recomandat este de 85 lei.

TARGET.JPG

BikeFun Pole sunt ochelarii stilaţi cu utilizare foarte bună în ciclism. Din punct de vedere al suprafeţei rama este extrem de mică reducându-se doar la braţe şi protecţia pentru nas. Acesta este şi motivul pentru care ochelarii sunt atât de uşori şi confortabili. Lentilele fumurii din policarbonat oferă protecţie completă împotriva razelor UV însă coeficientul de transmitere al luminii diferă în funcţie de culoarea ramei. Astfel ochelarii verde-negru dispun de lentile mai deschise şi oferă un coeficient din categoria S20 #1 în timp ce ochelarii negru-verde au lentile mai închise şi sunt din categoria S50 #3. Preţul este de 99 lei.

POLE.JPG

Alături de BikeFun Peak avansăm în gamă pentru a întâlni de o pereche de ochelari şi mai uşoară şi ergonomică. Braţele acestor ochelari sunt minimaliste, dar extrem de rezistente. Confortul este asigurat şi mulţumită tampoanelor de pe nas ce pot fi reglate. Lentila este dintr-o singură bucată fapt care oferă o vizibilitate panoramică excelentă. Ochelarii negru-argintiu dispun pe lentilă de un strat „Blue Revo” în timp ce rama verde-argintiu oferă strat „Silver Mirror”. Ochelarii se vând împreună cu săculeţul din microfibră pentru transport şi şters la preţul de 107 lei.

PEAK.JPG

Nu în ultimul rând astăzi vorbim despre ochelarii BikeFun Target EL, ochelari sport care vin împreună cu încă două lentile de rezervă de culoare şi coeficient de transmitere al luminii diferit. Lentila de bază dispune de un coeficient de transmisie a luminii #3. Prima lentilă de rezervă este galbenă la culoare şi amplifică contrastele în condiţii de iluminare slabă cum ar fi în pădure sau seara. Pentru acestea coeficientul de transmisie a luminii este din categoria #1. A doua pereche de rezervă este complet transparentă şi asigură protecţie totală în întuneric spre exemplu când participi la un concurs nocturn de ciclism sau când eşti la o tură cu prietenii care s-a prelungit până târziu în noapte. Toate lentilele asigură o protecţie 100% UV, iar preţul este de 128 lei.

TARGET EL.JPG

HU | RO