Ochelarii sport BikeFun Pole, ideali pentru ciclism

În ziua de azi un produs trebuie să fie specializat însă la fel de avantajos este şi când poate fi folosit în mai multe domenii. Este şi cazul ochelarilor sport BikeFun Pole ce pot fi folosiţi la ciclism, alergare, dar şi în oraş când eşti plecat cu treburi.

IMG_5927.jpg

Ochelarii sunt uşori, doar 26 grame, iar parte din acest avantaj se datorează faptului că lentila este folosită şi pe post de ramă. Astfel se elimina greutatea inutilă pe care ar fi cântărit-o rama de plastic. Rama, construită din Grilamid TR90, este alcătuită exclusiv din cele două braţe ale ochelarilor.

IMG_5932.jpg

Braţele sunt şi acestea special gândite pentru sport. În acest sens producătorul a prevăzut pe interior inserţii aderente pentru ca ochelarii să rămână la locul lor atunci când practici sport.

IMG_5934.jpg

Însă asta nu înseamnă că lipsa unei rame specializate va duce la aburirea lentilei întrucât aceasta dispune de perforaţii special amplasate în partea de sus pentru a oferi ventilaţia necesară dezaburirii.

IMG_5933.jpg

Ochelarii au o construcţie robustă şi rezistentă fiind astfel potriviţi pentru activităţi fizice intense aşa cum este şi ciclismul. Deşi lentila nu poate fi schimbată cu altele de culori diferite ochelarii sunt disponibili în două variante de opţiuni pentru lentile şi culori ale ramei. Există versiunea cu ramă verde şi lentile fumurii deschise şi cei cu ramă neagră şi lentile mai închise. Lentilele ochelarilor cu ramă verde au coeficient din categoria S20 #1 în timp ce lentilele fumurii închise au categoria S50 #3. Ambele versiuni de lentile oferă protecţie UV 100%. Cele două versiuni de lentile sunt în acelaşi timp tratate cu un strat reflectorizant „Silver Mirror”.

IMG_5936.jpg

Câtă vreme nu foloseşti ochelarii aceştia sunt protejaţi de o borsetă rigidă de foarte bună calitate unde poţi păstra şi săculeţul din microfibră folosit la ştergerea lentilei, dar şi la transportul ochelarilor şi protecţia lor.

IMG_5941.jpg

Preţul recomandat pentru întreaga ţară este de 99 lei.