Pantalonii de ciclism Northwave de tip baggy

22.06.2015.

Sezonul estival este în toi, iar concursurile de ciclism cross country cât şi plimbările între prieteni sunt mai numeroase ca niciodată. Ştim cu toţii că pentru a avea parte de o tură reuşită sau un concurs încununat de succes trebuie să ne simţim cât mai bine pe bicicicletă.

Dacă o parte din acest confort vine de la bicicleta şi geometria sa restul ţine de echipamentul pe care îl purtăm. Hainele pentru ciclism sunt esenţiale pentru eficienţa şi confortul de care avem nevoie când pedalăm. Este neplăcut să nu ne simţim bine pe bicicletă şi să nu ne bucurăm de tura la munte cu peisaj de vis.

Untitled-1.jpg

Acesta este motivul pentru care o documentare bine făcută în privinţa echipamentului poate adăuga cel puţin 50%  plăcere la plimbarea pe care o faci. Dacă până acum echipamentul cel mai des întâlnit erau clasicul pantalon şi tricoul lycra mulat, de ceva vreme au început să se poarte din ce în ce mai des, chiar şi la concursuri, pantalonii scurţi de tip „baggy”. Aceştia sunt tot pantaloni tehnici pentru ciclism însă pentru unii pot fi mai confortabili întrucât nu sunt mulaţi. Pentru alţii avantajul acestui tip de pantalon este şi că nu mai arată „ciudat” reuşind cu succes să acopere sau să mascheze eventuale „defecţiuni” ale corpului nostru care, de cele mai multe ori, nu este perfect atletic ca în revistele de fitness.

Pentru sezonul 2015 Northwave a pregătit o colecţie de patru pantaloni baggy pentru ciclism fiecare dispunând de diferite funcţii care conferă nu doar confort pe traseu ci şi funcţionalitate.

NORTHWAVE CROSS COUNTRY RACE sunt pantalonii care asigura libertatea de mişcare mulţumită elasticităţii în toate direcţiile. Materialul folosit, X4–STRETCH, facilitează acest lucru. Acest material special nu este eficient doar la confort ci şi pe traseu întrucât suprafaţa tratata respinge apa şi noroiul pentru mai multă vreme. Odată ce aceştia se vor uda într-un târziu uscarea se face foarte repede mulţumită materialelor sintetice din care este realizat. Pentru confort total adaugă acestor pantaloni şi o pereche de indispensabili cu bazon pentru ca şaua să nu deranjeze în timpul pedalatului.

CROSS COUNTRY RACE2.jpg

NORTHWAVE SPIDER PLUS este echipamentul care poate fi folosit cu succes şi la concurs şi la turele între prieteni. Acelaşi material X4–STRETCH asigură confortul ciclistului şi uscarea rapidă în cazul în care te-a prins ploaia pe drum. În plus Spider dispune de 4 buzunare unde poţi păstra şerveţele, geluri energizante, câteva scule mici sau aparatul foto. În partea din faţă pantalonii sunt dotaţi cu două fante de aerisire ce pot fi închise cu fermoar, iar lărgimea şoldului cât şi a picioarelor poate fi reglată mulţumită sistemului cu benzi Velcro. Pentru confort total adaugă acestor pantaloni şi o pereche de indispensabili cu bazon pentru ca şaua să nu deranjeze în timpul pedalatului. Dan Mazilu, redactor la portalul velo Freerider.ro, a testat aceşti pantaloni pentru o lungă perioadă de timp şi va redacta în curând o recenzie pe site-ul nostru.

SPIDER PLUS2.jpg

NORTHWAVE ROCKER TECH sunt pantaloni scurţi fabricaţi din material uşor şi tehnic. Dispun de aerisiri în partea din faţă pentru un plus de confort cât şi două buzunare. Pentru o potrivire perfectă lărgimea lor poate fi reglată cu Velcro pentru cel mai bun confort posibil. Pentru eficienţă maximă adaugă acestor pantaloni şi o pereche de indispensabili cu bazon pentru ca şaua să nu deranjeze în timpul pedalatului.

ROCKER TECH2.jpg

Cu NORTHWAVE IDOL  eşti deja pe drumul cel bun. Pantalonii sunt confortabili mulţumită materialului uşor întreţinerea fiind facilă mulţumită proprietăţilor tehnice ale ţesăturii. Tot la capitolul confort se adaugă şi fantele amplasate lateral ce asigură o aerisire optimă. Idol dispune în total de 3 buzunare amplasate două în faţă şi unul la spate. Pentru confort total adaugă acestor pantaloni şi o pereche de indispensabili cu bazon pentru ca şaua să nu deranjeze în timpul pedalatului.

IDOL2.jpg

HU | RO