Pedalează în siguranţă cu setul de lumini BikeFun Shot

20.01.2016.

Pentru zilele scurte de iarnă BikeFun a lansat setul de lumini faţă-spate „Shot”. Zile scurte înseamnă că noaptea va veni mai repede şi va dura mai mult. Însă mulţumită luminilor de bicicletă Shot, care se instalează şi în faţă şi în spatele bicicletei, vei fi cât se poate de vizibil faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

lanterna bicicleta bikefun shot 02.JPG

Setul BikeFun Shot este alcătuit din lanternă faţă şi stop spate. Lanterna dispune de un LED de mare putere Cree XPE-R3 (3W, 120 lumen) ce poate funcţiona în 3 moduri: lumină continuă de putere 100%, 50% sau intermitent. Rezistenţa lanternei este cotată IPX3 ceea ce înseamnă că va rezista fără probleme la orice ploaie torenţială prin care vei pedala.

lanterna bicicleta bikefun shot 04.JPG

Lanterna funcţionează cu un acumulator de 2400 mAh ce se poate încărca prin mufa USB de la calculator, prin cablul inclus în pachet, sau folosind un încărcător standard de telefon. Încărcarea durează în jur de 5 ore, iar nivelul bateriei este afişat prin LED-ul mic de pe lanternă. Avantajul acestei lanterne BikeFun Shot este că poate fi folosită şi pe post de lanternă de mână. Mulţumită suportului, ce se instalează pe ghidon cu ajutorul unui colier de cauciuc, lanterna poate fi uşor instalata şi demontată pentru a fi folosita în cort, dacă eşti în excursie, sau prin casă, dacă ai o avarie la panoul electric.

lanterna bicicleta bikefun shot 01.JPG

Stopul spate BikeFun Shot este unul de dimensiuni mici şi foarte convenabil de folosit. Se instalează rapid direct pe tija de şa mulţumită curelei din cauciuc care va acomoda orice diametru a tijei. Întrucât tija de şa este în general înclinată stopul Shot este în aşa fel construit pentru a compensa închinarea tijei, pentru a lumina orizontal şi nu spre asfalt. Stopul BikeFun Shot funcţionează cu două baterii CR2032 şi oferă iluminare intermitentă cât şi continuă.

lanterna bicicleta bikefun shot 03.JPG

Preţul de 89 de lei al întregului set este unul avantajos atunci când iei în considerare opţiunile oferite de lumini cât şi versatilitatea în utilizare.

HU | RO