Podiumuri pentru NoMad Merida CST la Pucioasa și Mediaș

09.09.2017.

În weekendul 9-10 septembrie au avut loc două curse importante pe scena mtb-lui Românesc. La Pucioasa am avut etapa a 4a din Cupa Națională la MTB XCM în cadrul maratonului BikeXpert Alpine Challenge. În aceeași zi, dar la Mediaș, s-a desfășurat Mediaș Bike Marathon, prima ediție. Echipa noastră NoMad Merida CST, a participat la ambele curse, dar cu cicliști diferiți.

La BikeXpert Alpine Challenge, ciclistul nostru Kelemen Arpad a câștigat din nou, o nouă etapă a Cupei. Pe locul 2 s-a clasat tot ciclistul echipei noastre Valentin Roșoagă. La feminin Salome Bondor a terminat cursa în același timp cu Karina Bonta de la BikeXpert Racing Team, însă cele două cicliste au concurat la categorii diferite. Astfel Salome a câștigat locul întâi, iar Doina Țiței, tot de la NoMad Merida CST, a venit pe doi.

04_resize.jpg

O altă ciclistă de la NoMad Merida CST, Suzi Hilbert, nu a concurat. După acest lung sezon ea are nevoie de o perioadă de recuperare.

Stan George Cristian a terminat și el în Clasamentul General pe o poziție foarte bună. În plus a câștigat la categoria sa. Cu acest rezultat sunt șanse foarte mari ca George să câștige categoria sa la final de sezon, în cadrul Cupei Naționale. Același lucru se poate spune și despre Kelemen și Salome. Așadar din 4 categorii la Cupa Națională, NoMad Merida CST are șanse foarte bune să obțină 3 locuri întâi. Pentru a 4a categorie, Suzi Hilbert se califică pentru locul 2. Însă deja ea dispune de titlul de Campioană Națională.

02.jpg

La Mediaș, ciclistul nostru Tymy Păcurar s-a luptat nebunește și a condus primii 60 km. Însă pe final, mai experimentatul Lucian Logigan de la Scott Geiger Team, l-a depășit cu doar 1 minut. Așadar Păcurar a obținut locul 3 la Elite, dar și în Clasamentul General. La distanța scurtă un alt ciclist de la NoMad Merida CST, Paul Puiu, a obținut un frumos loc 2.

01.jpg

HU | RO