Presa de lanț BikeFun, utilă în situații limită!

28.05.2018.

Sunt puține momentele când te consideri mai ghinionist decât atunci când ți se rupe lanțul bicicletei. Te aflai pe un frumos drum de munte, în urcare, aveai un ritm bun, puls bun, trăgeai destul de tare și te simțeai bine. Când, la un moment dat, se rupe lanțul. Nici nu mai conteză motivul. Pot fi numeroase cauzele, ideea este că trebuie să te oprești și să speri că îl poți repara. Dar ai cu ce?

Presa de lanț este special gândită să te ajute în astfel de momente. Cu ea poți reîntregi lanțul bicicletei pentru a pedala mai departe și termina traseul, sau chiar concursul dacă erai la o competiție. Presa de lanț BikeFun este compatibilă cu mai multe tipuri de lanț. În ziua de azi există lanțuri pentru multe variante de casete cu pinioane, iar presa de lanț BikeFun este compatibilă cu orice lanț făcut să funcționeze cu casete de la 6 la 10 pinioane. Așader o plajă foarte largă de compatibilitate.

003_resize.JPG

Presa de lanț BikeFun are o greutate de 89 grame, așadar suficient de ușoară pentru a o avea cu tine în trusa de scule din rucsac. Este drept că nu se întâmplă prea des să se rupă lanțul însă dacă totuși se întâmplă, iar tu nu ai la tine o presă de lanț, atunci categoric plimbarea ta s-a încheiat.

005.JPG

Mânerul presei de lanț BikeFun este cauciucat, pentru a oferi o aderență mai bună în mână. Atunci când aplici presiune cu presa, când vrei să “rupi” lanțul pentru a-l repara, este necasar ca aderența să fie bună, pentru a nu-ți aluneca din mână și pentru a nu risca să provoci mai multe daune decât sunt deja.

007.JPG

Presa de lanț BikeFun dispune de două locașuri pentru lanț. Unul mai îngust, pentru lanțurile destinate casetelor de pinioane cu mai multe viteze, și un locaș mai larg, pentru lanțurile mai late, destinate casetelor cu mai puține viteze.

Prețul presei de lanț BikeFun este de 37 lei și se găsește în oferta dealerilor noștri.

HU | RO