Pro Bike Check – Kelemen Arpad

09.06.2017.

Un ciclist profesionist nu poate avea o singura bicicleta. Chiar daca specialitatea sa este o anumita disciplina din ciclism, antrenamentele sale acopera o paleta mai larga a sportului pe doua roti. In cazul ciclistului nostru Kelemen Arpad de la NoMad Merida CST, a carui specialitate este mtb-ul, arsenalul sau de bicicleta este variat.

Revista Freerider.ro a inceput o serie de articole unde sunt descrise bicicletele ciclistilor profesionisti. Kelemen Arpad este unul din protagonistii ales a-si prezenta arsenalul de lucru.

Merida Big.Nine Team 2017 “Acesta este al 3-lea Big Nine Team pe care-l primesc de la echipa, pentru concursuri. Am fost super multumit si cu modelele anterioare, cu care nu numai ca am fost prezent continuu la podiumurile de XCO si la maratoane, dar de 2 doua ori la Avalanche On The Rocks am putut sa obțin locurile 2, respectiv 3, în clasamentul general” spune Arpad.

 merida-big-nine-team-1.jpg

Merida Big Nine 6000 “Aceasta bicicleta o folosesc pentru antrenamente si am ales ca sa fie aproape ca Team-ul, in afara de greutate si transmisie nu prea difera nimic. Un singur lucru mai interesant este ca pe aceasta folosesc dropper post, ca antrenamentele tehnice sa fie astfel mai distractive. Doresc sa mai montez si o pipa putin mai scrurta, ca sa fie si mai distractive”, spune el.

merida-big-nine-600-1.jpg

Merida One Sixty 5000 “Asta e bicicleta mea preferata, care imi da un feeling pe care cred ca il cautam cu totii atunci cand ne dam cu bicicleta. Cand merg cu ea ma simt ca in filme de mountain biking :). Prima data cand am testat prototipul anul trecut la Resita Metal Enduro, am iesit vicecampion national la enduro. Atunci am hotarat sa fiu prezent si la concursurile de enduro, cdeoarece imi plac foarte tare”, comenteaza Arpad legat de noua One-Sixty.

merida-one-sixty-5000-1.jpg

Merida Cyclo Cross 600 “Cu aceasta bicicleta merg cel mai mult, o am din decembrie 2016 si are deja peste 5.000 de km. Este bicicleta ideala pentru antremente de iarna sau pentru acumulare de km, care se intampla in iarna si in primavara, in conditii umede, pe afalt sarat, pe noroi, pe zapada”, povesteste la final Kelemen Arpad.

merida-cx600-1.jpg

Articolul a fost publicat in original pe Freerider.ro si poate fi citit in intregime aici.

HU | RO