Protecție antipană la anvelopele CST

23.06.2016.

Pentru anvelopele sale, CST utilizează mai multe tipuri de sisteme antipană. În imaginile care urmează, vă prezentăm aceste sisteme – se poate observa atât sistemul, cât şi funcţionarea sa. Ce înseamnă aceste sisteme şi cum se comportă ele pe teren? Varianta mai simplă oferă protecţie pe potecile montane împotriva spinilor şi a pietrelor mai tăioase. Variantele de top rezistă şi unei foarfeci ascuţite. 

140311 cst composition

 REALIZAREA ANVELOPELOR 

Talonul anvelopei:

  • Wire: talon întărit cu cablu de oţel. Model rigid şi rezistent.
  • Folding: talon întărit cu Aramidă sau Kevlar. Model mai uşor, pliabil.

Material:

  • Single compound: întreaga suprafaţă de rulare este realizată dintr-un singur tip de cauciuc.
  • Dual compound: pentru suprafaţa de rulare s-au folosit două materiale diferite: un material mai dur în zona de rulare şi un material mai moale, cu aderenţă ridicată, în zonele laterale.

Siguranță:

  • Bandă reflectorizantă pe peretele lateral al anvelopei.

 

140311 CST - HPHP - High Protection
Anvelopele cu sistemul HIGH–PROTECTION au un strat suplimentar de cauciuc (5 mm) între stratul de ţesătură şi stratul exterior. Acest strat face mai dificilă penetrarea de către obiecte contondente a straturilor anvelopei.

 

 

140311 CST - EPSEPS - Exceptional Puncture Safety
Anvelopele la care s-a aplicat tehnologia EPS au un strat suplimentar de poly–fiber (material patentat) ce asigură o protecţie suplimentară. Acest strat suplimentar dens şi ultrauşor previne penetrarea de către obiecte contondente (spin, ciob) a straturilor anvelopei.

 

 

140311 CST KIKI® - Kevlar Inside
Anvelopele cu sistemul KEVLAR® INSIDE au un strat suplimentar realizat din kevlar (1,5 mm) între stratul de ţesătură şi stratul exterior. Acest strat suplimentar rezistă la penetrarea de către obiecte contondente. Grosimea mărită (1,5 mm) oferă protecţie şi la penele uzuale.

 

 

140311 CST - APLAPL - Anti Puncture Layer
Anvelopele cu sistemul APL au un strat suplimentar de 0,7 mm de cauciuc între stratul de ţesătură şi stratul exterior. Acest strat suplimentar de cauciuc ajută la prevenirea penelor. 

 

 

 

În catalogul nostru, produsele CST se pot consulta aici.
Pe pagina noastră web, anvelopele CST se află aici.
 

HU | RO