Recenzie excelentă pentru Merida One-Sixty 8000 de la Dirt MTB

08.05.2018.

Piața bicicletelor cu suspensii de 160 mm este plină cu nenumărate opțiuni. Biciclete bine gândite, cu geometrie studiată, suspensii performante și componente robuste, sunt acum disponibile la prețuri mai mult decât atractive.

Recent revista Dirtmountainbike.com a testat cel mai nou model de bicicletă mtb enduro de la Merida, modelul One-Sixty 8000, iar rezultatele au fost excelente.

5ac78c709f0a2_resize.jpeg

„După ce am petrecut foarte mult timp pe modelul E One-Sixty iarna trecută și la începutul acestui an, nu aveam nicio îndoială că și această bicicletă va fi bună”, spun redactorii în testul publicat.

Modelul anterior de la One-Sixty folosea suspensia VPK (Virtual Pivot Kinematics) însă acum Merida a trecut la designul Float Link pentru mai multă performanță. În plus, bicicleta nu doar că are 160 mm suspensie spate, dar este și mai ușoară. La asta se adaugă unghiul relaxat de 65,3 grade al țevii headtube pe care furca Rockshox Lyrik de 170 mm îl folosește din plin la vale.

„Bicicleta este și silențioasă. Nu se aude lanțul sau alte cabluri făcând zgomot, lucru care face tura să fie placută. Liniștea este într-adevăr de aur”, conchid redactorii.

Recenzia a fost publicată în original pe Dirtmountainbike și poate fi cititiă în întregime aici.

HU | RO