Revista Freerider a testat computerul Bryton Rider 310

09.05.2017.

Revista Freerider.ro a testat recent unul din ciclocomputerele Bryton, mai precis modelul Rider 310. Acest model este unul de bază. Nu are posibilitatea afișării de hărți însă este plin de funcții utile. Redactorii au fost mulțumiți de produs: “De la prima vedere, Bryton Rider 310 este un dispozitiv frumos, care se integrează bine cu bicicleta, având dimensiunile de doar 45.1x 69.5 x 17.3mm și o greutate de 56 g”, spune Horațiu Câmpian care a executat testul.

bryton_rider_310_00001_resize.jpg

Foarte încântați au fost și de opțiunile de conectivitate, mai precis protocolul universal ANT+ cu care Rider 310 este echipat. „Conectivitatea este foarte bună, Rider folosind atât standardul ANT+ pentru a comunica cu senzorii cât și Bluetooth SMART cu ajutorul căruia poate comunica atât cu senzorii cât și cu un alt dispozitiv, cum ar fi un smartphone”, spune Horațiu în recenzia sa. „La fel a funcționat și conexiunea cu smartphone-ul, aplicația specială instalată pe acesta permițând încărcarea datelor pe internet la o apăsare de buton”.

Concluzia pozitivă nu a fost greu de luat: „putem spune că Bryton Rider 310 oferă foarte mult pentru prețul său, este ușor de folosit iar autonomia enormă îl face perfect pentru cei ce preferă turele lungi sau de mai multe zile”, povestește Horațiu la final de recenzie.

Testul a fost publicat în original pe Freerider.ro si poate fi citit în întregime aici.

HU | RO