Revista Freerider a testat noii ochelari sport BikeFun Fly, cu rezultate foarte bune

25.03.2018.

Revista românească de ciclism Freerider.ro, a testat recent noii ochelari sport BikeFun Fly, ochelari care vin împreună cu încă două perechi de lentile de schimb, borsetă de transport și lavetă de ștergere. Redactorii au folosit ochelarii pe mai multe trasee de bicicletă și în condiții meteo diferite, de la ploaie, la înnorat și ceată, rezultatele fiind foarte bune.

01_resize.jpg

„În teren ochelarii i-am găsit eficienți”, spune Dan Mazilu, redactorul care a efectuat testul. „Pe soare puternic nu ai probleme cu privitul, chiar și direct în soare, iar pe vreme înnorată se vede suficient de bine. Dacă devine prea întunecat, poți schimba oricând lentilele cu cele galbene sau transparente. Pe ceață am folosit lentilele galbene și a fost foarte bine”.

02.jpg

Protecția la vânt este la fel de importantă. „Pentru că ochelarii stau destul de aproape de față și ochi, vântul nu intră pe dedesubtul lentilelor”, detaliază Dan Mazilu. „În ciuda perforațiile pentru ventilație făcute direct în lentile, vântul nu deranjează ochii nici la viteză mare”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO