Revista Freerider a testat noii pantofi de iarnă Northwave Raptor Arctic GTX 2018!

10.12.2017.

Într-un articol publicat pe Freerider.ro redactorii au testat cei mai noi pantofi de iarnă de la Northwave, Raptor Arctic GTX, destinați sezonului 2018. Pantofii s-au comportat excelent, iar redactorii s-au declarat mulțumiți de rezultate.

01_resize.jpg

„Pantofii au făcut față cu brio până la -3 grade cu soare și fără vânt”, spun la un moment dat redactorii. Însă pantofii sunt gândiți să-ți ofere căldură până la o temperatură minimă de -15!

Pantofii sunt construiti însă să poată fi utilizați și la temperaturi mai mari. „Revenind la perioada mai călduroasă, cu temperaturi de până în 10 grade, picioarele nu mi-au transpirat așa cum mi-aș fi imaginat”, spun redactorii despre noii Northwave Raptor Arctic GTX. „Chiar dacă am simțit o căldură mai mare decât în mod normal, m-am simțit bine”, spun ei.

02.jpg

Pantofii dispun de tehnologie de fabricație de ultimă generație și materiale la fel de performante. „Prima pe care vreau să o amintesc este blănița de pe interior: genială!”, se precizează în recenzie.

Articolul se încheie pe o notă foarte pozitivă concluzionând că „Northwave Raptor Arctic GTX sunt din punctul meu de vedere perechea ideală de încălțăminte pentru sezonul rece, căci așa cum spuneam, pot fi folosiți 5 luni pe an în zonele muntoase cu temperaturi scăzute”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită integral aici.

HU | RO