Revista Freerider a testat noua Merida BigNine XT 2020

În articolul publicat la începutul lunii octombrie, revista românească de ciclism Freerider vorbește despre proaspăt lansatul mtb Merida BigNine XT destinat sezonului următor. Redactorii au analizat geometria bicicletei cât și echiparea și au concluzionat că Merida BigNine XT 2020 “se încadrează undeva în gama sport, cu valențe de XC”.

merida-bignine-xt-edition-2020-2.jpg

În ciuda prețului care nu este cel mai mic în comparție cu ce se mai găsește pe piață, redactorii îl găsesc justificat având și argumente. „Aceasta este versiune de vârf a unei biciclete enetry-level, versiunea de bază fiind oferită pentru aproximativ 2.500 de lei”. Dar argumentul principal pentru Merida BigNine XT stă în echiparea deosebită pe care o are, mai precis echiparea Shimano XT și transmisia modernă 1x12 care „schimbă foarte lin și extrem de precis”, precizează Dragoș Mitroi care a realizat recenzia.

Articolul a fost publicat în revista Freerider.ro și poate fi citit în întregime aici.

Merida BigNine XT Edition 2020 are prețul recomandat de 7.490 lei și este disponibilă în rețeaua nostră de comercianți.

Bicicleta Merida BigNine model 2020 este disponibilă în 10 variante de modele, cu prețuri cuprinse între 3.390 lei și 24.500 lei în funcție de echipare și materialul cadrului – aluminiu sau carbon.