Revista Freerider a testat noua noastră bicicleta Merida Crossway 500

22.05.2018.

Revista românească de ciclism Freerider.ro, a testat noua bicicletă Merida Crossway 500 pe care o consideră utilă pentru o multitudine de activități, cum ar fi naveta în oraș sau între orașe, ture de trekking sau touring.

crossway (1).jpg

Redactorii au pus la încercare bicicleta într-o multitudine de situații, insistând pe partea urbană. “Poți face multe cu ea, mai puțin gravity. Fiind gândită să exceleze urban sau inter-urban, Crossway 500 poate fi echipată cu diferite accesorii, obținând și mai multă versatilitate”, au spus ei.

crossway (2).jpg

Partea urbană este accentuată de faptul că bicicleta dispune de protecție de lant. Mulțumită acestei specificații poți pedala spre serviciu îmbrăcat în blugi sau chiar la costum. „Din fabrică angrenajul pedalier dispune de protecție pentru pantaloni, pentru a nu te murdări dacă mergi spre serviciu la costum, spre exemplu”.

crossway (3).jpg

Recenzia se încheie pozitiv cu o concluzie utilă pentru oricine este interesat de acest tip de bicicletă. „În teren bicicleta mi-a plăcut. M-am simțit foarte bine folosind-o, din punct de vedere al confortului, randamentului la pedalare și poziției. Cât timp am avut-o la test a devenit biciclea mea zilnică pentru toate drumurile urbane, înlocuind chiar și electrica de oraș care era la test în aceeași perioadă, Merida Crossway 500 fiind mult mai manevrabilă și mai usoară”.

Articolul a fost publicat în original pe Freerider.ro și poate fi citit în întregime aici.

HU | RO