Revista Imbikemag a testat cu succes noua Merida Mission CX 8000

Echipa de la Imbikemag are în general ca obiect de activitate mtb-urile, insă de curând au început să analizeze și bicicletele care au leagtură cu mtb-ul, cum ar fi gravel sau ciclocros în cazul de față. Una dintre primele biciclete testate pe segmentul acesta a fost noua Merida Mission CX 8000.

crop-img.jpg

„Mai mult decât o armă pentru iubitorul de ciclocros”, spun redactorii de la Imbikemag. „Mission este o bicicletă versatilă, bună pentru mtb-istul care vrea să încerce gravel-ul, dar care vrea să și concureze în sezonul de ciclocros. Versatilitatea vine din partea spațiului amplu pentru anvelope și a montanților pentru aripi. Asta înseamnă că poți pleca și în ture de aventură sau poți face chiar naveta spre serviciu.”

crop-img (1).jpg

Concluzia recenziei este cât se poate de pozitivă: „Merida Mission CX 8000 se potrivește foarte bine, să fie bicicleta de șosea a unui mtb-ist, având componente excelente derivate din lumea mtb-ului. Mulțumită spațiului mare pentru anvelope mari cu Mission poți pleca și în aventuri, dar o poți converti apoi ușor înapoi la ciclocros, dacă vrei să participi iarna la concursuri. Categoric se îndreaptă mai mult spre viteză decât confort, dar este cu siguranță o rachetă versatilă care îți va îmbunătăți abilitățile și te va menține în formă fizică foarte bună toată iarna.”

Articolul a fost publicat în original pe Imbikemag.com și poate fi citit în întregime aici. Merida Mission CX 8000 are un preț recomandat de 17.500 lei, iar în România este dsponibil prin rețeaua noastră de comercianți. Ciclocrosul Merida Mission CX este disponibil în 5 variante de echipare, modelul cel mai accesibil fiind Mission CX 400 la prețul de 6.290 lei.