Revista Tour cotează cursiera Merida Reacto Disc Team cu scor de 1.5!

Revista germană de ciclism şosea Tour, a testat cele mai noi cursiere încluzând şi bicicleta Merida Reacto Disc Team-E. Echipa de testeri a încercat 12 dintre cele mai noi cursiere în numărul 3 pe 2019 al revistei.

FB_17-05-19_reacto_tour CROP.jpg

La test au fost incluse modele cu frâne pe disc, dar şi normale, cursiere aero, dar şi foarte uşoare cât şi cursiere cu transmisii mecanice sau electrice.

Cursiera Merida Reacto Disc Team-E, în varianta Team replica Bahrain Merida Pro Cycling Team, a intrat în test direct în top obţinând un scor impresionant de 1.5, cea mai mare notă obţinută de Merida în revista Tour. Redactorii au apreciat aerodinamica impresionantă, confortul excelent de pe o bicicleta de tip aero, caracteristicile şi echiparea „fără compromisuri”.

„Bicicletele de şosea de nivel „pro” arată ce se poate face în industrie, ele reprezintă ce e posibil”, spun redactorii. „Reacto Disc, în varianta replica, este o adevărată cursieră profesionistă şi nu încape nicio îndoială că îndeplineşte cele mai pretenţioase cerinţe. Cadrul din carbon este rigid şi destul de uşor, iar în plus acesta este suficient de confortabil pentru o bicicletă de tip aero. Combinaţia dintre ghidonul aerodinamic şi jantele profilate permite cursierei să ajungă până aproape de top-ul clasamentului făcut în tunelul aerodinamic. Cât priveşte greutatea, Reacto plăteşte acelaşi preţ ca orice cursieră cu frâne pe disc. Însă bicicleta este disponibilă şi cu frâne pe jantă, greutatea scăzând astfel la sub 7 kg. Măsurtă după nivelul tehnic şi în comparaţie cu alte cursiere de nivel pro, Merida Reacto este destul de ieftină”.

 

Plusuri:

-          Aerodinamică foarte bună

-          Confortabilă pentru o bicicleta aero

-          Caracteristici bune de stabilitate

-          Echipare fără compromisuri

Cursiera Merida Reacto Disc Team-E cu groupset electronic Shimano Dura Ace Di2, are preţul recomandat de 38.700 lei şi poate fi găsită în reţeaua noastră de distribuţie.

Gama Merida Reacto cuprinde 15 biciclete cu preţuri pornind de la 5.590 lei.