Revista Wideopen MTB a testat biciclete Merida One-Twenty 600

11.03.2019.

Aflată la capătul inferior al gamei Merida, varianta One-Twenty 600 este una dintre cele mai accesibile biciclete mtb pentru cross country, maraton și trail, cu suspensii de 130 mm față și 120 spate. Revista Wideopen MTB a luat una la test pentru a vedea cum se simt pe ea în natură.

01.jpg

Aproape imediat ce au început testul redactorii au observat că suspensia este corectă și potrivita pentru acest model. „Suspensia Float Link de pe One-Twenty face o treabă excelentă atunci când trebuie să mențină bicicleta pe traseu, fără să ajungă la capăt sau să aibă o cursă prea progresivă”, spun redactorii.

04.jpg

În ciuda faptului că bicicleta este una din cele mai ieftine din gamă, Merida nu a făcut economie la echipare. „Chiar și cu amortizoarele mai ieftine tot poți să faci o mulțime de reglaje știind că la final suspensiile vor fi la înălțime”.

Concluzia redactorilor este că noua Merida One-Twenty 600 e mai rapidă decât majoritatea bicicletelor dedicate all-mountain, suspensia fiind în așa fel gândită încât să „înghită” multă acțiune în off road.

Recenzia a fost publicată în original în revista Wideopen Mountainbike și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO