Rucsacuri noi de la MERIDA

28.04.2016.
160426 me hátizsákok 1
 
Pentru ture scurte, ieșiri pe teren sau cu ocazia pedalatului în oraș, avem nevoie de un rucsac. Uzual la producători, în fiecare al doilea an se reînnoiesc modelele, iar la noi a venit acum momentul. Avem 5 noi modele care pornesc de la capacitatea de 7 l și ajung pînă la 35 litri. Pentru toate modelele este valabil că sunt realizate din material care respiră și au ca accesoriu husă anti-ploaie. Toate au buzunar interior pentru obiectele de valoare și sunt compatibile cu rezervor de apă. Aplicațiile reflectorizante măresc siguranța ciclistului în trafic. Toate (în afară de modelul cel mai mic) sunt echipate cu suport pentru cască, buzunare laterale tip meșă iar modelele mai mari au și porthart. 
 
 
táska 3487
 
SEVEN SL
negru-verde
Preț: 219 Lei
 
7 litri. Compatibil cu rezervor apă, realizare cu aerisire excelentă, buzunar interior pentru obiecte de valoare, curea torace reglabilă, inserţii reflectorizante, suport pentru lampă stop și scule. 
 
 
táska 3506   táska 3506 2
 
TEN +3
negru-verde sau negru-gri
Preț: 309 Lei
 
10+3 litri. Compatibil cu rezervor apă, realizare cu aerisire excelentă, curea talie cu buzunar, buzunar interior pentru obiecte de valoare, curea torace reglabilă, suport cască, inserţii reflectorizante, suport pentru lampă stop, buzunare laterale cu meșă, suport scule.
 
 
táska 3528   táska 3517 2
 
FIFTEEN
negru-verde sau negru-gri
Preț: 365 Lei
 
15 litri. Compatibil cu rezervor apă, sistem de aerisire 3D, curea talie cu buzunar, buzunar interior pentru obiecte de valoare, curea torace reglabilă, suport cască, inserţii reflectorizante, suport pentru lampă stop, buzunare laterale cu meșă, suport scule, porthart.
 
 
táska 3562   táska 3562 2
 
FIVE–TWENTY / THIRTY
negru-verde sau negru-gri
Preț: 489 Lei, 539 Lei
 
25 / 35 litri. Compatibil cu rezervor apă, sistem de aerisire 3D, curea talie cu buzunar, buzunar interior pentru valori, curea torace reglabilă, suport cască, inserţii reflectorizante, suport pentru lampă stop, buzunare laterale cu meșă, suport scule, husă ploaie.
 
HU | RO