Saboții de frână BIKEFUN MTB 72 mm, cu filet și consumabil înlocuibil

20.03.2018.

Frânele bicicletelor au evoluat mult de-a lungul anilor. Avem acum frânele hidraulice pe disc care nu doar că sunt eficiente, dar funcționează perfect indiferent de vreme. Cu toate astea există încă multe biciclete care folosesc în continuare frânarea pe jantă, cele mai multe dintre acestea fiind cursiere sau ciclocros de generație mai veche. Însă nici bmx-urile sau mtb-urile nu sunt puține, în special când vorbim de cele entry level.

IMG_3440.JPG

Pentru aceste categorii de biciclete am creeat saboții de frână BikeFun pentru v-brake, cu filet și cartuș înlocuibil. Acest tip de sabot, cu cartuș înlocuibil, oferă un avantaj suplimentar în fața frânelor clasice întrucât poți schimba doar cartușul. Când acesta se consumă nu trebuie să arunci și suportul cartușului ci este suficient să inserezi un sabot nou.

IMG_3442_resize.JPG

Lungimea de 72 mm oferă avantajul unei suprafețe mai mari de frecare dintre jantă și sabot. Asta înseamnă evident, o frânare mai eficientă cu aceeași forță de apăsare pe manetă. Cele trei culori ale sabotului semnifică și acestea trei tipuri diferite de compuși din care este fabricat sabotul. Densitatea diferită asigură o frânare eficientă și o uzură moderată în timp.

IMG_3444.JPG

Greutatea saboților este de doar 58 grame, ceea ce înseamnă că sunt potriviți inclusiv pentru cursierele pe care proprietarii doresc să le păstreze cât mai ușoare cu putință. Un alt avantaj al acestor saboți este faptul că poți regla unghiul de instalare. De multe ori saboții nu pot fi fixați perfect, în același plan cu janta roții, din această cauza uzura lor făcându-se inegal, eficiența la frânare fiind și aceasta mult redusă. La saboții BikeFun însă, unghiul poate fi ajustat, pentru ca frânarea să fie de nota 10.

IMG_3443.JPG

Nu în ultimul rând, la doar 29 lei perechea, saboții de frână BikeFun sunt printre cei mai ieftini de pe piață, păstrând în același timp calitățile și performanțele de frânare a saboților „de firmă”. Pentru a asigura calitatea optimă, producția saboților a fost făcută în Taiwan.

HU | RO