SCULTURA lui Nibali este personalizată în auriu-negru

03.05.2017.
Giro d’Italia 100 va fi abordată de Vincenzo Nibali cu un nou-nouț MERIDA SCULTURA cu o coloristică personalizată

 Italianul, câștigător de două ori la Giro, căpitan de echipă a BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team, va lua parte la Giro 100 pe o nouă bicicletă SCULTURA personalizată. Cu ajutorul acestei cursiere vrea să câștige și a treia oară, lucru ce doar opt cicliști au reușit până acum. 

 
170504 aranyscu 1
 
Designul este inspirat de cupa primită de învingători: pe culoarea de bază (negru lucios) s-a înfășurat o „panglică” din aur autentic și care este protejat de un lac transparent. Pe această „panglică” s-a trecut numele tuturor câștigătorilor, iar deasupra numelor, numărul stelelor indicând numărul victoriilor. Între numele trecute în aur se află și a lui Nibali (pe tubul superior, lângă ieșirea cablului de frână spate), desigur până acum doar cu două stele. Pentru simplitate și vizibilitate, numele lui Nibali a fost trecut și pe seat stay, cu litere aurite.  
 
Cadoul de la MERIDA are un design coloristic unic: este singura cursieră Scultura vopsită în acest fel și sunt șanse mari ca Nibali să o țină pe peretele camerei sale, excluzând orice șansă ca altcineva să o cumpere. 
 
170504 aranyscu 2
 
170504 aranyscu 3
 
170504 aranyscu 4
 
170504 aranyscu 5
 
Doar sperăm ca această cursieră de vis să termine pe primul loc în data de 28 mai la Milano și suntem convinși că Vincenzo Nibali va depune toate eforturile ca acest vis să devină realitate.  

 

HU | RO