Securitatea împinsă la absolut – lacătul Bikefun X-SAFE

20.05.2015.
Ai visat cu ochii deschişi la următoarea bicicleta sau, pentru alţii, chiar prima bicicletă! O ai acum. Este nouă, miroase a cauciuc curat şi străluceşte în sufragerie. Aproape că nu-ţi vine să o scoţi în natură, dar suntem biciclişti şi pentru asta am luat-o.

Imaginează-ţi acum cât de neplăcut ar fi ca aceasta să dispară, să fie furată. Nici nu ai scos-o bine pe potecile şi drumurile din România că cineva a şi furat-o. Evident aşa ceva nu trebuie să se întâmple, iar lacătul antifurt trebuie să fie prima investiţie pe care o faci după ce ţi-ai cumpărat bicicleta. Acest antifurt este aproape mai important decât casca de bicicletă!

Bikefun X-SAFE este unul din cele mai performante lacăte de pe piaţă însă la un preţ cu mult mai mic în comparaţie cu mărcile „cu pretenţii”. Dispune de o protecţie maximă de 9 din 9 stele! Este pliabil ceea ce îl face mult mai versatil şi uşor de transportat, iar suprafeţele sunt protejate cu plastic şi cauciuc pentru ca acestea să nu deterioreze vopseaua de pe cadrul bicicletei când este utilizat.

bf_x-safe_1-640x391.jpg

Lungimea antifurtului Bikefun X-SAFE este de 70 cm lucru care îl face potrivit pentru a asigura nu doar cadrul ci şi roata faţă sau spate. În plus lacătul vine împreună cu un suport special care permite instalarea şi transportul său direct pe cadru în locul bidonului de apă.

bf_x-safe_2-640x438.jpg

Fiind atât de compact poate fi uşor transportat şi în buzunar dacă doreşti, greutatea fiind de 650g, o greutate mică dacă ţinem cont de securitatea foarte mare pe care o oferă. Preţul este de 199 lei, un preţ mic de plătit în raport cu valoarea bicicletei şi securitatea maximă pe care o oferă.

bf-x-safe_image_1.jpg

bf-x-safe_image_2-640x438.jpg

HU | RO