Seria de biciclete Merida Crossway pentru relaxare

08.09.2015.

Denumirea Crossway este o descriere corectă a scopului pentru care au fost construite: pentru ciclistul care pedalează pe un Crossway nu există obstacole! Pe asfalt, drum de ţară sau potecă montană, această bicicletă este în elementul ei. Cel mai mare atu al bicicletei Crossway este multifuncţionalitatea. Cadrul şi componentele sunt realizate în așa fel încât, de la ture uşoare, până la antrenamente, ciclistul să aibă libertate deplină şi nici măcar în circulaţia urbană să nu existe vreo problemă. Anvelopele cu crampoane de mărime moderată permit o pedalare confortabilă atât pe asfalt, cât şi pe teren accidentat.

Merida Crossway 900.jpg

Există un transfer de putere echilibrat, o combinaţie ideală între înaintare uşoară şi aderenţă. De asemenea și cadrul, datorită tehnologiei TFS (Technoforming System), este o combinaţie reuşită între stabilitate şi confort. Crossway este o bicicletă uşoară care se comportă foarte bine la urcări, iar la coborâri, chiar dacă mergem cu viteză, transmisia te va ajuta să pedalezi în continuare.

merida crossway 500 crossway 300.jpg

Furca de 63 mm, care la unele modele Crossway poate fi blocată de pe ghidon, este gândită să asigure siguranţa şi confortul în timpul pedalării. La unele modele diferă şi echiparea: pe unele biciclete s-au montat frâne V uşoare, însă pe altele există frâne pe disc care, inclusiv în condiţii de umiditate ridicată funcţionează ireproşabil.

merida crossway 40 crossway 20 v.jpg

Crossway este un partener ideal, indiferent de condiţiile de drum, care face faţă cu uşurinţă utilizării de zi cu zi. De asemenea, permite instalarea unui portbagaj şi a unui cric direct pe ţeava chain stay. Anumite modele Crossway sunt disponibile şi în varianta de damă, care prin poziţia mai joasă a tubului superior, facilitează încălecarea şi descălecarea de pe bicicletă.

merida crossway 15 md crossway 05v.jpg

HU | RO