Seria Merida RIDE

07.04.2015.
Te deranjează poziţia joasă a ghidonului la cursierele competiţionale sau drumurile nepavate te scutură prea tare? Seria Merida RIDE este răspunsul problemei tale. Modelul de top a fost testat de Lampre-Merida pe traseul numit și iadul nordului – șoseaua Paris-Roubaix unde timp de aproape 250 km nu există decât piatră cubică.
 
150409 ride 1
 
Cicliştii rutieri au în timpul competiţiilor o poziţie aplecată, aerodinamică a corpului. Pentru ei confortul nu este o prioritate, doar performanţa e cea care contează. Merida a conceput însă o cursieră la care confortul este prioritar. La seria RIDE tubul frontal este mai înalt permiţând ghidonului să fie mai sus, iar manetele de frână mai la îndemână, nefiind nevoie de niciun efort pentru a putea ajunge la ele. Cu toate aceste modificări, bicicletele RIDE şi-au menţinut forma originală de cursieră.
 
150409 ride 2
 
Modelele Merida Ride 2015 sunt realizate pentru competiţii pe drumuri mai dificile și pentru cicliștii rutieri care simt nevoia unui confort suplimentar. Bicicleta RIDE combină cele mai bune caracteristici ale modelului Scultura cu o cursieră confortabilă: design care favorizează pedalatul în condiţii confortabile, tub superior înclinat pentru optimizarea elasticităţii tijei de şa. Modelul de top din carbon are integrate în ţevile cadrului Flex-Stay „bio–fibre” pentru elasticitate superioară. De asemenea, furca faţă are caracteristici elastice excelente care nu afectează rigiditatea structurală și directivitatea precisă.
 
 
150409 ride 3
 

Bicicletele RIDE sunt livrate cu anvelope cu lăţimea de 25 mm pentru o adaptare mai bună la condiţiile de drum nefavorabile. Dacă este nevoie se pot monta ulterior anvelope cu o lăţime mai mare, de 28 mm. Noutate în gama ride carbon/aluminiu pentru 2015 este varianta cu frână pe disc, Ride Disc, ce dispune pe faţă de ax Thru-axle 15mm.

 
Bicicletele Merida Ride 2015:
 
7000-T-REPLICA
Merida RIDE 7000 Lampre Replica Carbon
Detalii produs
 
5000_UD_blue
Merida RIDE 5000 Carbon
Detalii produs
 
400_white_black
Merida RIDE 400
 
DISC_5000-UD
Merida RIDE 5000 Disc Carbon
Detalii produs
 
DISC_3000_Carbon
Merida RIDE 3000 Disc Carbon
Detalii produs

 

HU | RO