Silex testată de Gran Fondo – “Este această bicicletă noua stea în lumea Gravel?”

03.12.2017.

Noua Merida Silex a fost testată de revista Gran Fondo. Modelul 9000 nu este disponibil în țara de origine a revistei însă chiar și așa, bicicleta a oferit o mulțime de informații despre caracterul său și manevrabilitate. În România, Merida Silex 9000 este disponibilă. Așadar, este Silex „noua stea în lumea Gravel”, se întreabă redactorii de la revistă.

Untitled-1.jpg

„Manevrabilitatea este o surpriză și mai mare decât greutatea de 8,05 kg pe care o are bicicleta, greutate care plasează Sielx pe locul 3 în topul bicicletelor pe care le-am testat”, mărturisesc redactorii.

La final de recenzie, realizatorii concluzionează: „Surpriză! Merida Sielx 9000 oferă defapt mai mult decât te aștepți și nu vorbim doar de detaliile deștepte și geometria modernă care sunt un pas curajos din partea Merida, detalii ce ajută mult și în viața de zi cu zi. Poți să nu fi de acord cu designul bicicletei însă nu și cu funcționalitatea. Silex este o alegere excelentă pentru cei care ies la ture lungi și care caută mai mult confort și încredere când pedalează. De menționat și faptul că Merida Silex este foarte potrivită pentru navetă, indiferent dacă drumul spre serviciu trece prin pădure sau pe asfalt.”

Recenzia a fost publicată în original pe Gran Fondo și poate fi citită integral aici.

HU | RO