Singletrackworld a testat noua Merida One-Forty 2018, iar primele impresii sunt excelente

04.07.2017.

Celebra revistă Singletrackworld.com a testat una dintre primele biciclete Merida One-Forty construite să intre pe piață sezonul viitor în 2018. Redactorii au încercat bicicleta pe trasee din cele mai diverse și solicitante, pentru a vedea cum se simte atunci când este utilizată la maxim. Rezultatele sunt dintre cele mai bune.

STW-Merida-140-44_resize.jpg
foto Singletrackworld.com

„Progresia suspensiei spate este excelentă”, spune redactorul Wil Barrett care a redactat recenzia. „Chiar dacă de multe ori am folosit toată cursă, nu am simțit niciodată că spatele ar fi ajuns la capăt. Mare parte din merit îl are designul Float Link.”

STW-Merida-140-56.jpg
foto Singletrackworld.com

„Pedalarea este de asemenea bună. E drept că bicicleta este destul de grea fiind echipată și cu anvelope groase însă am fost plăcut surprins să văd cât de bine răspunde când accelerez brusc”, spune Wil Barrett la final de test.

STW-Merida-140-46.jpg
foto Singletrackworld.com

Pivotul principal al suspensiei stă pe aceeași linie cu foaia de 32 dinți. Acest lucru oferă bicicletei un anti-squat relativ neutru și pedal kickback la fel. „În ciuda sentimentului echilibrat pe care bicicleta îl are, One-Forty devine foarte agilă atunci când o forțezi, lucru care poate fi atribuit țevilor chainstay scurte și rigide.”

Articolul a fost publicat în original pe Singletrackworld și poate fi citit în întregime aici.

HU | RO