Sonny Colbrelli câștigă Coppa Bernocchi!

12.09.2017.

Sonny Colbrelli câștigă a 99a ediție a cursei de-o zi Coppa Bernocchi. Mulțumită lucrului în echipă, sprinterul echipei Bahrain Merida s-a poziționat perfect la sprintul final, reușind victoria la cursa din Legnano, Italia.

De când a câștigat în aprilie semi-clasica Brabantse Pijl din Belgia, Sonny Colbrelli a căutat să continue seria de victorii. Astfel el a mai obținut podiumuri la Tour de Romandie, Tour of Slovenia și recent la Bretagne Classic în Franța. Însă a 3a victorie a sezonului părea că nu mai vine. Acesta a fost și motivul pentru care Sonny Colbrelli a fost foarte motivat când a luat startul la Coppa Bernocchi, ediția cu numărul 99.

Coppa Bernocchi Colbrellli win bettiniphoto_resize.jpg

După aproximativ 4 ore și jumătate de pedalat pe vreme rece și umedă și după șapte etape pe circuitul de la Coppa Bernocchi, victoria cursei urma să fie decisă într-un grup de aproximativ 50 de sprinteri. Echipa Bahrain Merida a dus mare parte din luptă pentru a conduce grupul în finală. De aici Niccolo Bonifazio și-a continuat perfect rolul ghidându-l pe Sonny Colbrelli în cea mai bună poziție posibilă pe ultimul kilometru al cursei.

Cu 250 m înainte de finiș Bonifazio s-a dat la o parte, iar de aici Sonny Colbrelli a dominat sprintul, câștigând cu un avans de câteva biciclete.

Coppa Bernocchi Colbrellli podium bettiniphoto_resize.jpg

Următoarea cursă pentru Colbrelli, Niccolo Bonifazio și Bahrain Merida va fi Memorial Marco Pantano desfășurată în Cesenatico, Italia.

Coppa Bernocchi – Editia 99: Legnano - Legnano, 194km

1. Sonny Colbrelli, BAHRAIN MERIDA PRO CYCLING TEAM, 4:34.32
2. Guillaume Boivin, CAN, st
3. Sacha Modolo, ITA, st

HU | RO