„Strălucește prin manevrabilitate” spune revista Freerider în urma testului Meridei eOne-Twenty 600

Revista Freerider.ro a testat recent noul mtb electric Merida eOne-Twenty 600. Gama acesta de biciclete mtb - One-Twenty variantele electrice şi normale, sunt bicicletele „bune-la-toate”, biciclete mtb pe care le poţi folosi cu succes şi în ture cu prietenii, dar şi la concursuri.

001 res.jpg

Modelul aflat la test a fost varianta 600 echipată cu motorul electric entry-level Shimano – E7000. „eOne-Twenty este o bicicletă electrică capabilă”, spun redactorii, „cu o geometrie foarte echilibrată și în principal, foarte potentă în off-road.”

002.jpg

Fiind un mtb cu suspensii destul de mari, eOne-Twenty face parte din seglemtul All-mountain. „Aceasta te va purta fără probleme pe trasee de off-road, unele chiar mai dificile, căci pe lângă suspensia de 130mm (furcă) și 120mm (cadru), aceasta este dotată cu anvelope 27plus, cu un balonaj mare, care preiau cu mare plăcere din denivelările din sol, suplinind astfel cursa suspensiilor”, spun redactorii în urma testului.

Concluzia recenziei se încheie pe un ton mai mult decat pozitiv. „eOne-Twenty strălucește prin manevrabilitate”, spune Dragoş Mitroi care a realizat testul. „Acesta a fost mereu punctul forte al bicicletei de față, iar în această echipare duce povestea mai departe fiind mai accesibilă publicului larg”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro şi poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Merida eOne-Twenty 600 are preţul recomandat de 17.900 lei şi poate fi găsită în reţeaua noastră de comercianţi.