Test – antifurt BikFun X-Safe

13.03.2016.

Revista de ciclism Freerider.ro a testat noul antifurt BikeFun X-Safe concluzionând că este una dintre cele mai bune alegeri când trebuie să pui în balanţă siguranţa oferită, greutatea antifurtului şi preţul.

IMG_4069.jpg

Redactorii Freerider au folosit antifurtul în diferite situaţii timp de mai multe zile în Bucureşti şi au observat că este deosebit de folositor. „Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost modul de încuiere şi descuiere”, spune redactorul Dan Mazilu în timp ce studia modul de operare. „Broasca se descuie şi culisează spre exterior moment în care antifurtul poate fi desfăcut. După care putem imediat să îl încuiem la loc cu cheia, plasăm bicicleta lângă un obiect imobil, introducem la loc capătul antifurtului în lacăt şi tot ce mai trebuie făcut este să apăsăm cu degetul broasca, iar încuierea a fost făcută. Este foarte convenabil şi confortabil în comparaţie cu alte antifurturi care te obligă să le încui într-o poziţie incomodă”.

IMG_4092.jpg

Antifurtul BikeFun X-Safe a mai fost apreciat şi pentru dimensiunile compacte pe care le are şi modul convenabil în care poate fi transportat direct pe bicicletă. Faptul că lacătul este pliabil îi permite să ocupe un spaţiu foarte mic fie că îl transporţi pe bicicletă, în suportul special, fie că îl ţii în rucsac sau chiar în buzunar, pentru că încape.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro şi poate fi citită în întregime aici.

IMG_4102.jpg

HU | RO