Test de lungă durată - Northwave Celsius Arctic 2 GTX

29.10.2016.

Revista Freerider.ro a testat pantofii de iarnă Northwave Celsius Arctic 2 GTX, iar verdictul este cât se poate de pozitiv. Redactorii au încercat încălțămintea dedicată temperaturilor joase în diferite scenarii, de la zăpadă la ploaie și lapoviță, de fiecare dată echipamentul ieșind câștigător.

review recenzie test Northwave Celsius Arctic 2 GTX 02.JPG

„În teren pantofii s-au comportat exemplar”, spune Dan Mazilu redactorul care a testat echipamentul. „Au ținut de cald atunci când a nins și au ținut apa departe atunci când a plouat masiv sau a dat cu lapoviță”.

review recenzie test Northwave Celsius Arctic 2 GTX 04a.JPG

Noii Celsius Arctic 2 GTX rezistă la o temperatură minimă de -25 grade așadar chiar și cea mai aprigă iarnă nu te va opri să ieși în natură la o plimbare pe bicicletă sau antrenament. Tot ce va trebui să faci va fi să protejezi celelalte părți ale corpului precum mâinile și fața, pentru că picioarele nu vor avea nicio problemă.

test Northwave Celsius Arctic 2 GTX foto Adrian Crapciu 02.jpg

foto Adrian Crapciu

„Confortul este efectiv suprem”, continuă redactorul revistei Freerider. „Cu toții cunoaștem sentimentul pălcut când introducem piciorul într-un bocanc călduros și performant de munte. Ei bine același sentiment l-am avut și aici însă fără partea „voluminoasă” a unui bocanc masiv de munte. Deși pantofii protejează de orice intemperie naturală volumul lor total nu depășește cu mult mărimea unui pantof normal de ciclism”.

Recenzia echipamentului de iarnă Northwave Celsius Arctic 2 GTX a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO