Test – întreţinere, protecţie şi lubrifiere BikeWorkx

01.02.2016.

Este ştiut faptul că orice lucru dacă nu este îngrijit se va strica mai repede, uzura va fi mai accentuată şi finalmente ne va costa mai mult să-l reparăm sau înlocuim decât dacă l-am întreţine periodic. Desigur este şi cazul bicicletelor pe care trebuie să le menţinem curate pentru ca şi ele să ne servească timp îndelungat. Există deja pe piaţă o gamă destul de variată de produse pentru întreţinere, de la lubrifianţi la soluţii cu silicon şi şampoane, însă nu strică niciodată să avem ceva în plus, mai multe opţiuni.

Nou pe piaţă este şi marca cehească BikeWorkx care activează încă din 1991. Deşi nu dispune de un nume răsunător, fiind mai deloc cunoscută în România, totuşi BikeWorkx este o companie mare care oferă servicii chiar şi celor de la ExxonMobil.

test review recenzie BikeWorkx_resize.jpg

Din noiembrie 2015 am avut la dispoziţie un set de produse BikeWorkx pe care le-am încercat înainte ca acestea să fie lansate pe piaţă. Perioada a fost tocmai bună pentru că acum, iarna, bicicletele se murdăresc puternic în special dacă sunt folosite în oraş. Apoi, tot iarna, ai nevoie de protecţie bună pentru lanţ şi cadru împotriva mizeriei de pe stradă şi a apei şi zăpezii care îngheaţă pe cadrul bicicletei. Oferta BikeWorkx este variată şi porneşte de la şampon pentru bicicletă la ulei de lanţ pentru iarnă şi silicon protector pentru suspensii.

Articolul a fost publicat în original pe Freerider.ro şi poate fi citit în întregime aici.

HU | RO