Test – Merida eONE-SIXTY 900e

26.11.2016.

Este un fapt binecunoscut că cei mai „trendi” invitați sosesc printre ultimii la petrecere și se pare că este cât se poate de adevărat și pentru bicicleta electrică Merida eONE-SIXTY 900e.

Merida-eONE-Sixty-900E-Review-E-MOUNTAINBIKE-CB-1-1140x760.jpg

Revista Ebike-mtb.com a luat la bani mărunți noua creație electrică a celor de la Merida, mtb-ul eONE-SIXTY 900e. Redactorul Christoph Bayer a fost foarte mulțumit de performanțe și a spus că „dacă noua eONE-SIXTY 900e ar fi fost bărbat, femeile l-ar fi admirat el fiind arătos, musculos și cu un ten potrivit”.

Merida-eONE-Sixty-900E-Review-E-MOUNTAINBIKE-CB-19.jpg

„Noul mtb electric este o bicicletă ce poate fi dată exemplu și care are accesoriile potrivite pentru asta”, spune în continuarea recenziei redactorul Christoph Bayer. „Roțile DT Swiss XM1501 Spline One sunt stabile și fără moarte, furca Fox este superbă și oferă 160mm de suspensie”, și așa mai departe.

Noua Merida eONE-SIXTY 900e o simți bine alături de tine de la prima pedală mulțumită poziției drepte pe care o ai. „Suspensia oferă un feedback direct și complet, iar unghiul relaxat de 66,5 grade al furcii livrează stabilitate și încredere”, spune spre final Christoph.

Concluzionând, redactorul Christoph Bayer subliniază faptul că bicicleta este genială și echipată corespunzător, arată bine și are un preț bun.

Recenzia a fost publicată în original pe Ebike-mtb.com și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO