Test pantofi de ciclism Northwave la Salonul Bicicletei

27.02.2018.
Ai încercat să pedalezi cu pantofi de ciclism?
 
Cupon Northwave cadou în valoare de 40 Lei!
 
fb_salonul_northwave_mail.jpg
 
  Dacă până acum n-ai avut ocazia să pedalezi cu pantofi de ciclism SPD, atunci la Salonul Bicicletei ai ocazia: la standul BikeFun – importator unic MERIDA, vei putea experimenta în condiții de siguranță (rulou fix) feelingul de a pedala cu pantofi SPD. Pantofii oferiți pentru testare :Northwave EXTREME RR. Materialul ultraușor din care este realizată partea superioară, este foarte moale și este special concepută pentru a elimina punctele de presiune.
  Dacă ți-a plăcut experiența, cu ajutorul cuponului de 40 Lei vei beneficia de reducere la achiziționarea pantofilor Northwave la partenerii noștri! 
 
 NW cupon 2018 b.jpg
 
 Cât de mare este diferența între a pedala cu pantofi normali și de a avea pantofi cu plăcuțe? Poți să ne crezi pe cuvânt: diferența este enormă. Este mult mai eficient dacă piciorul poți să „conectezi” de pedală pentru a putea și trage de pedale nu doar împinge! Pe cei care au folosit deja pantofi de ciclism nu trebuie să-i convingem de avantaje – niciun ciclist cu experiență nu se va reîntoarce la pedalele simple în defavoarea pedalelor automate. Hai la standul BikeFun, experimentează pantofii de ciclism și spune-ți părerea!  
 
160226 nw teszt 1
 
Data și locația:
Salonul Bicicletei, 9-11 martie 2018, ROMEXPO, standul BikeFun 
 
Detalii despre Salonul Bicicletei aici.
 
 
 
NW EXTREME RR.jpg
NORTHWAVE EXTREME RR
 
 
 

 

HU | RO