Test pentru ciclocomputerul Bryton Rider 410

Revista Freerider.ro a testat recent noul ciclocomputer Bryton, modelul Rider 410. Redactorii au folosit vitezometrul în cât mai multe situații diferite, atât la ture de șosea cât și la mtb sau concursuri. “Modelul Rider 410 se amplasează undeva la jumătatea gamei din punct de vedere al prețului și numărului de funcții”, spun redactorii despre noul model lansat în vara lui 2018. „Din câte am observat, se adresează în special amatorilor însă mulțumită funcțiilor complexe pe care le are, și un profesionist îl poate folosi cu succes”.

resize.jpg

Bryton Rider 410 oferă utilizatorului peste 70 de funcții pe care le poate folosi în timpul pedalării. În plus, folosit împreună cu aplicația specială Bryton Active ce poate fi instalată pe telefonul smart, computerul devine foarte folositor mai ales atunci când este folosit la antrenamente, întrucât îți poți analiza performanța și vedea unde este loc pentru îmbunătățiri.

Redactorii au remarcat corect unul din avantajele mari ale computerului și anume autonomia mare. „Însă poate cel mai mare avantaj pe care îl are modelul 410 și computerele Bryton în general, este autonomia foarte mare”, spun ei. „În realitate m-am apropiat foarte mult de valoarea asta. Însă poate fi chiar depășită dacă din setările computerului alegi „power save” la meniul GPS-ului”.

resize 2.jpg

Concluzia testului este foarte bună și scoate în evidență avantajele acestui model. „Mi-a plăcut cum „se mișcă” și nu am găsit ceva care să nu-mi placă. Îl găsesc destul de complet chiar și pentru cicliștii pretențioși care se țin de un plan riguros de antrenamente”, spune Dan Mazilu, redactorul Freerider care a publicat recenzia.

Ciclocomputerul Bryton Rider 410 este disponibil în variantele E și T la prețurile de 629 lei respectiv 929 lei. Varianta a doua include senzorul de cadență și pentru puls. Ciclocomputerele Bryton sunt disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.