Trail-Gator – bara de tracţiune pentru bicicleta celor mici

16.06.2015.

Vine o vreme când părinţii doresc să îi ia în turele de bicicletă pe care le fac şi pe cei mici. Însă aceştia ori sunt prea mici ori nu sunt încă la fel de pasionaţi ca adulţii pentru a se aventura într-o asemenea plimbare. În aceste momente este nevoie de inventivitate, iar una din soluţii este bara de tractare Trail-Gator.

trail gator bara tractiune 01.jpg

Lăsând la o parte faptul că acum copii pot însoţi adulţii la plimbările lor, Trail-Gator poate fi alături de tine oricând, chiar şi atunci când nu ai pe nimeni de remorcat întrucât acesta este pliabil şi nu te încurcă cu nimic.

trail gator bara tractiune 03.jpg

Trail-Gator se instalează între tija de şa a bicicletei adultului şi partea frontală a bicicletei celui mic. Sistemul este însă inteligent şi permite celui mic să continue să pedaleze, daca îşi doreşte, şi nu să facă pauză complet decât dacă este obosit. Altfel el sau ea poate pedala în mod relaxat bucurându-se mai mult de peisaj sau de faptul că se află cu părinţii în natură la plimbare. În momentul în care copilul doreşte să meargă din nou singur bara Trail-Gator se deconectează uşor, iar micuţul este liber să pedaleze în voie. În această situaţie bara de tracţiune se va plia lângă roata din spate a bicicletei adultului pentru a nu deveni incomodă.

trail gator bara tractiune 02.JPG

Bicicletele pentru copii ce pot fi cuplate sunt cele cu roţi de la 12 la 20 de inch. Aşadar o plajă apreciabilă de opţiuni care permite părinţilor să aibă alături de ei copii aproape indiferent de tura pe care doresc să o facă.

De asemenea există şi opţiunea doar pentru kitul de conectare Trail-Gator în cazul în care ai mai multe biciclete de adulţi pe care vrei să le foloseşti pe rând în ture. În această situaţie instalezi acest kit special pe fiecare din biciclete, iar bara de tracţiune rămâne să fie comună pentru toate.

trail gator bara tractiune 04.jpg

HU | RO