Tricourile de ciclism Northwave cu design special

12.05.2015.

Nu mai este nici un secret că echipamentul special pentru ciclism oferă nu doar un confort mult mai bun utilizatorului ci şi performanţă mai bună cel puţin din două motive. În primul rând este confortul. Simţindu-te mai bine cu îmbrăcămintea pe care o foloseşti implicit şi performanţa ta va creşte pentru că nu mai există stresul disconfortului. În al doilea rând este vorba de aerodinamică. Aerul curge mult mai uşor şi fără efort peste echipamentul mulat din poliester. Este chiar simplu. Fără cute şi mâneci sau brâuri care să fluture în vânt ciclistul înaintează mult mai repede.

Însă de ce să arăţi ca şi cum participi în Turul Italiei dacă tu doreşti doar să ieşi la o tură cu prietenii sau ai de făcut un simplu drum prin oraş. Nu vrei să te îmbraci neapărat în echipament plin de sigle şi reclame stridente.

Pentru aceia dintre voi care doresc altceva Northwave oferă colecţia de tricouri cu design special. Acestea păstrează aceleaşi caracteristici şi performanţe de top întâlnite la echipamentul profesionist Northwave însă înlocuieşte designul „race” cu unul amuzant, relaxat şi chiar “cool”.

Heart, Skeleton şi Beer sunt trei din tricourile ce fac parte din această colecţie specială. Materialul Lightech din care sunt fabricate este uşor, elastic, lasă corpul să respire şi se usucă foarte repede atunci când transpiri sau dacă te-a prins ploaia. Există o mulţime de opţiuni pentru mărime, de la S la 4XL aşadar cu siguranţă vei găsi unul care să ţi se potrivească.

 

colaj 1.jpg

Tatoo, Beware of Cyclist, Bike Sapiens şi Ghost Rider sunt cele patru tricouri care închid colecţia specială NW. Tricourile oferă aceleaşi performanţe de top ca cele folosite de cicliştii profesionişti în curse de importanţă mondială însă beneficiind de un design mai prietenos. Astfel vei primi la spate cele 3 buzunare clasice în care poţi transporta confortabil orice de la scule la pompă, geluri energizante sau una-două banane. În faţă ai fermoarul lung de 16-20 cm care contribuie la aerisirea organismului, iar la mâneci şi brâu beneficiezi de benzi aderente din silicon care împiedică tricoul să se mişte din poziţia în care l-ai aşezat tu. Desigur şi securitatea este importantă. Din acest motiv toate tricourile din colecţia cu design special dispun de aplicaţii reflectorizante care fac ciclistul vizibil pe timp de noapte.

colaj 2.jpg

HU | RO