Weekend excelent pentru NoMad Merida CST la prima cursă din Cupa României!

19.04.2018.

Pe 21 și 22 aprilie 2018 a avut loc o nouă ediție a cursei Avrig MTB Race, fiind și prima etapă din Cupa Națională de MTB. Echipa noastră NoMad Merida CST, a fost prezentă în formație completă pentru a cuceri cât mai multe podiumuri, lucru care s-a și întâmplat.

romanian cup (14) res.jpg

„Am reușit să ne păstrăm la nivelul reușitelor de anul trecut”, spune Daniel Sărdan, team managerul echipei. „La prima etapă din Cupa României am cucerit iărași toate cele mai importante locuri întâi, dar și alte locuri doi și trei la fel de importante”.

Kelemen Arpad a venit pe locul întâi la Elite și în Clasamentul General, Suzi Hilbert a terminat tot pe 1 la Elite și General, Doina Țiței a terminat pe locul întâi Feminin amatori și pe doi la General, iar Emese Fodor a încheiat cursa pe locul trei la distanța scurtă, chiar dacă abia recent și-a încheiat sezonul de schi și l-a început pe cel de bicicletă.

Untitled-1.jpg
foto: RaceHub

Alte rezultate importante au venit de la Marin Marian care a terminat pe 2 la Master și Elisei Miron pe 4. Sergiu Bălăucă a terminat pe 5, Mihai Ion a încheiat cursa pe locul 8, iar Radu Stoica pe 9, toți la categoria Amatori.

Mai multe fotografii din cursă și de la premiere găsiți în albumul nostru de la Facebook.

HU | RO