Cheia dinamometrică Merida 4in1 a fost prezentată și testată de Freerider.ro

Bicicletele au nevoie din când în când de puțină grijă din partea noastră așa că odată cu investiția într-o bicicletă nouă nu strică să ai la tine și câteva scule care să te ajute la micile reparații sau reglaje mai ales că acum, bicicletele oferă performanțe mai mari, dar au și toleranțe mai mici. Din acest motiv este foarte bine să ai în trusa de scule o cheie dinamometrică.

01.jpg

Recent revista Freerider.ro a testat tool-ul Merida 4in1, o cheie dinamometrică echipată cu 4 biți – de 3, 4, 5 mm și Torx T25 și trei limite de strângere – 4, 5 și 6 Nm. Aceste piese cât și limitele prestabilite de stângere, acoperă majoritatea nevoilor pe care le poți avea când ești cu bicicleta pe traseu. Așa cum și redactorii care au testat-o au observat, cheia este suficient de mică pentru a fi portabilă și folosită cu succes chiar și direct pe poteca de pe munte, dacă se întâmplă să ai o avarie.

02.jpg

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider și poate fi citită în întregime aici. Prețul recomandat al cheii dinamometrice Merida 4in1 este de 179 lei și poate fi găsită în rețeaua noastră de comercianți.