Merida ONE-TWENTY RC 9.9000 apreciată de revista MBR

Câștigătoare în 2019 la ABSA Cape Epic la categoria Masters alături de José Antonio Hermida și Joaquim 'Purito' Rodríguez, noua Merida ONE-TWENTY RC 9.9000 a fost testată și de cunoscuta revistă britanică Mountain Bike Rider. Redactorii au fost cât se poate de conciși:

„Extrem de ușoară și fantastic de rapidă indiferent cum te dai pe ea, inclusiv suprinzător de capabilă pe coborâri. Abundă în componente de top Shimano XTR”.

merida (5).jpg

„Așa cum au evoluat în ziua de azi mtb-urile de maraton, Merida a cam lansat un câștigător. Echiparea este complet pregătită de concurs, până la cel mai mic detaliu. Iar reglajele prezente ale suspensiilor înseamnă că le poți face să fie și ferme și precise - potrivite pentru concurs, dar și confortabile - potrivite pentru ture lungi în șa”.

Recenzia a fost publicată în original în revista MBR și poate fi citită în întregime aici. Bicicleta Merida ONE-TWENTY este disponibilă prin rețeaua de comercianți Bikefun, în variantele One-Twenty 9.600 și One-Twenty RC 9.XT la prețurile de 10.490 lei respectiv 11.300 lei.