Northwave Rebel 3 Epic Series

Faceți cunoștință cu cea mai recentă noutate de la Northwave, concepută în parteneriat cu Epic Series, cea mai importantă serie de curse de MTB din lume. Rebel 3, un pantof de lungă durată care oferă performanțe superioare și confort adevărat, va debuta cu un nou design negru/alb la ABSA Cape Epic 2023, unde va fi purtat de membrii duo-ului Canyon-Northwave Team.
 
230317 NW CE 4
 
Cape Epic este runda emblematică a celei mai prestigioase serii de curse de ciclism montan din lume, Epic Series. Poate că este vorba de mediul aspru și sălbatic al Africii de Sud, poate că este vorba de natura provocatoare a probei, poate că este vorba de renumita atracție a cursei, dar este imposibil să te gândești la Cape Epic ca la o simplă etapă de mountain bike. Nu numai că este unul dintre cele mai râvnite trofee pentru unele dintre cele mai mari nume din ciclismul montan, dar este, de asemenea, un obiectiv pe care orice ciclist în căutarea unei provocări eroice va dori să îl finalizeze la un moment dat. Și pe bună dreptate, deoarece această cursă poate fi una dintre cele mai remarcabile experiențe din viață.
 
230317 NW CE 2
 
Asta este ceea ce a motivat Northwave de peste 30 de ani: să fie un partener de încredere - mai întâi cu pantofii săi, apoi cu îmbrăcămintea sa tehnică - pentru cicliștii care se confruntă cu provocări dure, dificile. Fie că obiectivul este de a câștiga sau pur și simplu de a atinge un obiectiv propriu, motto-ul #RideYourWay rezumă motivul pentru care Northwave și Epic Series s-au unit și au încheiat un parteneriat de trei ani în 2022.
 
Rebel 3 Epic Series va debuta la Cape Epic pe picioarele duo-ului Canyon-Northwave Team, cu fostul campion mondial de maraton MTB Andreas Seewald din Germania și cehul Martin Stošek din Republica Cehă.
 
230317 NW CE 5
 
EȘTI PREGĂTIT PENTRU CELE MAI IMPORTANTE PROVOCĂRI?
Potrivite atât pentru maratoane de anduranță, cât și pentru curse off-road de mare intensitate, seria Rebel 3 Epic combină rigiditatea pantofului din carbon XC12 cu confortul necesar pentru ciclismul pe distanțe lungi. Toate acestea sunt garantate de partea superioară unibody Biomap a pantofului și de închiderea dublă patentată X-Dial SLW3 pentru o potrivire perfectă.
 
Partea superioară Biomap Unibody este proiectată ținând cont de testele biomecanice și are un design fără cusături pentru a ajuta la eliminarea fricțiunii inutile și a punctelor de presiune care distrag atenția. Materialul său din microfibră perforată favorizează ventilația chiar și atunci când lucrurile devin fierbinți - în timpul sau după cursă. Întăririle TPU ușoare, sudate termic, plasate strategic pe partea superioară, oferă o protecție superioară, chiar și în provocări extreme precum Cape Epic.
 
230317 NW CE 3
 
ÎNCHIDERE RAPIDĂ ȘI PRECISĂ
Buton rotativ mic, ușor și ergonomic, cu un confort de neegalat: închidere dublă X-Dial SLW3 - o singură răsucire și pantoful se potrivește perfect la picior. Sistemul micrometric patentat de Northwave vă permite să reglați gradul de strângere al părții superioare în trepte foarte mici. Pârghia de eliberare cu două funcții poate fi folosită pentru a slăbi șireturile puțin câte puțin sau toate deodată. Butonul rotativ ergonomic este ușor de utilizat cu mănuși, chiar și în timpul pedalării.
 
CÂND TALPA FACE DIFERENȚA
Talpa XC12 extra rigidă, cu inserții de carbon, oferă rigiditatea necesară pentru performanțe maxime datorită inserției de carbon 100% în zona pedalei, în timp ce zona flexibilă din centrul tălpii asigură o pedalare confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi de pedalare. Inserțiile TPU foarte rezistente la uzură și crampoanele de cauciuc plasate strategic cu precizie inginerească nu numai că oferă acestui model o aderență perfectă, dar îl fac și extrem de rezistent și durabil.
 
230317 NW CE 6
230317 NW CE 7

Northwave Rebel 3 Epic Series
Detalii produs
 

Noua serie Rebel 3 Epic este acum disponibilă la distribuitorii noștri.