Noul Bryton Rider S500 a obținut rezultate foarte bune la testul Freerider.ro!

Rider S500 este cel mai nou ciclocomputer lansat de Bryton. Făcând parte din categoria „premium”, S500 a fost gândit să satisfacă toate cerințele cicliștilor, indiferent că vorbim despre profesioniști sau amatori. Bryton Rider S500 este pur și simplu, super plin de specificații utile pe traseu, în natură, când ești cu bicicleta la plimbare, antrenament sau la concurs. Iar toate acestea la preț mai bun decât concurența care oferă același lucru.

„Primele impresii legate de proaspătul lansat S500 sunt excelente”, spune Dan Mazilu, redactorul care a făcut testul. “Imaginea este de nivel premium, la fel și finisajele, greutatea de 91 g oferă o senzație de obiect robust, bine construit. Designul pe care Bryton și-l dorește probabil, să devina clasic, cel puțin la ciclocomputerele sale de nivel premium, este carcasa cu colțuri teșite, o formă pe care o păstrează și la S500”.

test-bryton-rider-s500-13.jpg

Bryton Rider S500 este diferit față de modelul Rider 750, iar una din principalele diferențe este ecranul. „S500 are ecranul mai mic, dar mai lat. Pentru mine asta înseamnă afișare mai bună a hărții când navighezi, față de o hartă „lunguiață”, cum e la Bryton Rider 750. Pe de altă parte la S500, ecranul fiind mai scurt, avem doar 10 câmpuri cu informații, față de 12 cât are 750-ul”, spune Dan.

test-bryton-rider-s500-37.jpg

Iar legat de navigație, Dan mărturisește că a fost foarte mulțumit de cum funcționează. “Este primul ciclocomputer de la Bryton cu care am avut curaj să ies în natură și să navighez. Până acum, chiar dacă dispozitivul avea navigație cu hărți, trebuia tot timpul să iau cu mine și gps-ul clasic, de outdoor și drumeție”.

Recenzia a fost publicată în original în revista de ciclism si outdoor Freerider și poate fi citită în întregime aici. Bryton Rider S500 este disponibil în România prin rețeaua noastră de comercianți, în două variante: Rider S500 E și Rider S500 T, la prețurile de 1.469 lei respectiv 1.849 lei. Pachetul „T” include senzorii de cadență, viteză și puls.