Ochelarii Merida Race testaţi, cu rezultate foarte bune, de Off.road.cc

După ce în aprilie revista Freerider.ro a testat noii ochelari sport Merida Race, a venit rândul şi celor de la Off.road.cc să încerce acest produs şi să vadă dacă protejează bine pe traseu.

Redactorii au observat imediat beneficiul pe care îl oferă aceşti ochelari sport. „Ochelarii Merida Race sunt sinonim cu „face toti banii””, mărturisesc ei. „La prima vedere par a fi simpli şi ieftini, dar dacă îi foloseşti, observi că sunt confortabili, acoperă bine faţa şi se descurca foarte bine cu aburirea”.

04.jpg

Ochlarii sunt disponibili în două variante de culori, pentru lentile şi ramă. Redactorii de la Off.road.cc au testat varianta cu ramă neagră şi lentile colorate în timp ce Freerider.ro a testat mdelul cu ramă albă şi lentile fumurii. Pachetul conţine ochelarii, tocul de protecţie şi săculeţul de protecţie cu care poţi şi şterge lentilele.

02.jpg

Ochelarii dispun de numeroase reglaje, pentru a se potrivi cât mai bine pe faţa ta. Poziţia perniţelor  pentru nas poate fi modificată pentru a se mula pe forma nasului tău şi de asemenea braţele ochelarilor pot fi lungite, dacă distanţa de la ochi la urechi este mai mare decât media.

01.jpg

Însă cea mai impresionantă caracteristică a noilor Merida Race este cât de bine se descurcă ochelarii cu aburirea. „Chiar şi pe cele mai încete şi înăbuşite urcări, abia dacă se abureau puţin lentilele în partea de sus”, mărturisesc redactorii. „Chiar şi când stăteam pe loc, nu am avut nicio problemă cu aburirea. Este ceva care de multe ori dă de furcă ochelarilor mult mai scumpi”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Off.road.cc şi poate fi citită în întegime aici. Merida Race sunt disponibili la prețul de 165 lei în două variante de culori pentru ramă și lentile, și pot fi găsiți în rețeaua noastră de comercianți.