Patru din 5 stele pentru noua MATTS J.24+ la testul revistei Off.Road.cc!

Merida a lansat una din cele mai bune biciclete mtb pentru copii, noua MATTS J.24+ cu transmisie Shimano, frâne hidraulice pe disc Tektro şi anvelope Plus de 24x2.4. Revistele din domeniu au început deja să le testeze, iar rezultatele sunt foarte bune.

Recent revista Off.Road.cc a testat această nouă bicicletă pentru copii. „Merida MATTS J.24+ ofera un cadru şi furcă foarte bune, cu geometrie gândită, care o fac să fie distractivă şi uşor de mers pe ea”, spun redactorii. „Anvelopele Plus de 2.4 şi spaţiul suficient între ele şi cadru oferă celui mic încredere şi confort în off-road”.

Merida Matts J 24 + - front.jpg

Geometria relaxată cu 68 grade pentru furcă, permite celor mici să meargă repede la vale, dar în siguranţă. „Mulţumită manevrabilităţii bune, nu s-a simţit niciodată anxioasă. A putut pur şi simplu să lase bicicleta să ruleze fără probleme”, spune redactorul a cărei fiică a testat bicicleta.

Merida Matts J 24 + - crank.jpg

„Per ansamblu Merida MATTS J.24+ este o foarte bună bicicletă pentru micii ciclişti de off-road”, concluzionează redactorii de la Off.Road.cc. „Geometria îl ajută cu adevărat pe copil, oferind zâmbete largi şi încredere. Iar asta, să fim sinceri, este tot ce contează mai mult”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Off.Road.cc şi poate fi citită în întregime aici. Merida MATTS J.24+ are preţul recomandat de XXX lei şi este disponibilă în reţeaua noastră de comercianţi.