Revista Bikeboard testează noua Merida ONE-TWENTY, cu rezultate excelente!

(foto Bikeboard.at)

Austriecii de la @Bikeboardat s-au uitat mai îndeaproape la noua Merida ONE-TWENTY 700, testând-o de-a lungul unui weekend întreg când au participat cu ea la un concurs de enduro-mtb. Manevrabilitatea sigură, poziția eficientă, capacitatea de a se descurca până și pe cele mai dificile trasee, în ciuda suspensiilor de doar 130 mm, cât și noul concept „Agilotemter” de stabilirea a mărimii corecte a cadrului, toate au contribuit la obținerea unei recenzii excelente.

Redactorii au fost impresionați de geometria noului mtb și poziția pe bicicletă, în special de unghiul foarte abrupt ai tijei de șa care „pune eficient presiune pe pedale, fiind plăcut de observat că Merida folosește asemenea unghiuri pe biciclete de trail. Chiar și când terenul devine extrem de abrupt, roata față rămâne pe pământ, oferind control bun în ciuda țevilor chain stay scurte. Dar face asta mai ales datorită unghiului abrupt al țevii seat stay”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikeboard și poate fi citită în întregime aici. Noua Merida ONE-TWENTY este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți la prețuri între 8.590 lei si 15.790 lei în funcție de generație, materialul cadrului - aluminiu sau carbon și echipare.