Test reuşit pentru anvelopele fat CST Roly Poly!

Finalul de iarnă a venit cu încă un test realizat de revista românească de ciclism Freerider.ro, de data asta pentru anvelopele noastre de iarnă CST Roly Poly. Aceste cauciucuri sunt dedicate bicicletelor mtb fat, fiind foarte eficiente pe zapadă, dar nu numai. La fel de bine se descurcă pe nisip însă partea cea mai bună este că acest tip de anvelope este practic „all-season”, fiind ideale de folosit şi vara pe traseele clasice de mtb.

Redactorii au testat anvelopele pe celebrul traseu din munţii Bucegi, platoul care duce spre greu accesibilul pe timp de iarnă vârf Omu. Condiţiile meteo au fost bune deşi spre seară acestea s-au deteriorat, silind redactorii să părăsească zona înaltă cât mai repede.

03.jpg

„Cel mai mult mi-a plăcut profilul cauciucului”, spun redactorii. „Protuberenţele sub forma de „lopăţele” le-am simţit eficiente pe zăpadă. Chiar dacă profilul nu este unul dedicat 100% pentru zăpadă, adică îi lipsesc acele striaţii fine specifice anvelopelor auto de iarnă, dar pe care le găsim pe anvelopele fat mai scumpe, totuşi noile Roly Poly se descurcă mai mult decât admirabil pe zăpadă”.

01.jpg

Profilul cu înălţime medie ajută cam în toate situaţiile. „Profilul pot spune că este normal cu protuberanţe de înălţime medie, conectate de o bandă centrală, e drept că înteruptă, dar care nu se simte la drum. De asemenea pe asfalt oferă rulare cursivă şi plăcută, fără să necesite efort suplimentar la pedalare”. Cu alte cuvinte poţi folosi aceste anvelope nu doar pe offroad.

02.jpg

Concluzia recenziei nici că putea fi mai bună. „Aşadar în sfârşit am găsit anvelope bune, dar şi ieftine? Se pare că da” spun redactorii, la finalul testului ei apreciind nu doar randamentul bun pe taseu al noilor CST Roly Poly, dar şi estetica deosebită a textului imprimat pe lateralele cauciucurilor.

Anvelopele CST Roly Poly au un preţ recomandat de 114 lei şi pot fi găsite în reţeaua noastră de comercianţi.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider şi poate fi citită în întregime aici.