Top 10 echipament ciclism

Pandemia în mod esențial ne-a schimbat viața. Ordonanțele militare au avut pentru foarte multe domenii de activitate rezultate catastrofale, însă, nu trebuie să uităm că sunt câteva domenii care au beneficiat de situația creată. De exemplu, numărul cicliștilor a crescut spectaculos și multora dintre ei (în special începătorii) nici nu le trece prin cap, că ar avea nevoie de haine specifice ciclismului. Noi putem să argumentăm succint și scurt: protecție, confort și randament. Hai să vedem care sunt componentele de bază a echipamentului de ciclism!
 
ADVENTURE_HB3-9-G-M_P71_20878.jpg
1. Cască: acest element de protecție este obligatoriu, aici nu avem ce să detaliem. Fiecare dintre noi știe că și o banală căzătură poate fi cu urmări catastrofale. Disponibile nenumărate modele și culori – nu căuta scuze ci mai degrabă o cască confortabilă! Câteva sfaturi pentru achiziția unei căști găsești aici.

 

 
Race 2313001293
 
2. Ochelari sport: soare, praf și bâzâitoare zburătoare – pot deranja până la extrem dacă ajung până la ochi. Niște ochelari confortabili pot mări considerabil confortul și deasupra îți protejează ochii de razele UV. Da, ochelarii de soare sunt și stilați
 
Blade 89201277-66
3. Tricou ciclism: dacă pedalezi pe distanțe scurte și nu ai viteză, atunci nu este obligatoriu să îl porți. Însă dacă distanțele încep să crească și apare prima transpirație, uită de tricoul din bumbac! Fără drenarea transpirației pedalarea poate să ajungă o experiență chiar neplăcută. Un tricou de ciclism bun se mulează pe corp ca o a doua piele și asigură drenarea perfectă a transpirației. Un tricou de ciclism de calitate ți-se potrivește exact ca a doua piele. 
Light 89101115 50
4. Haine de corp: lenjeria de corp pentru sport nu doar iarna este utilă! Hainele de corp pentru vară, realizate din materiale tip mesh cu celule deschise și semi deschise ridică la un nivel superior drenarea și eliminarea transpirației. Face parte integrantă din conceptul de îmbrăcăminte multistrat cu care putem face față mult mai bine și vremii schimbătoare.   
 
Extreme4 89191212-07
5. Pantaloni cu bazon: aproape toți cei care au prima experiență cu bicicleta remarcă surprinși faptul că partea dorsală a corpului este o zonă sensibilă. Ca urmare a acestor experiențe mai puțin plăcute, avantajele pantalonilor cu bazon este de la sine înțeles. Dorim să atragem atenția totuși, că există foarte multe modele de bazon, proiectate specific pentru un anumit tip de utilizare. Forma anatomică, grosimea calibrată, tipul materialului și nu în ultimul rând capacitatea de aerisire sunt caracteristicile pe baza cărora trebuie făcută alegerea.
 
EscapeEvo 80173010-01
6. Pantofi ciclism: poziție corectă a piciorului, randament ridicat, apariția mai târzie a oboselii. Talpa moale a pantofilor de sport nu este proiectată pentru un transfer atât de mare de forțe și pe deasupra există și pericolul alunecării de pe pedală. Cu pantofii de ciclism poți, pe lângă forța de apăsare, să aplici și o forță de tragere în timpul pedalării. Poziția corectă și confortabilă doar o singură dată trebuie setată, după care după fiecare fixare a pantofului în pedală, vei avea poziția optimă a piciorului. 
 
SundayMonday 89192089-60
7. Șosete sport: la prima vedere pare un mizilic, însă piciorul transpirat este un feeling deosebit de neplăcut. În acest caz cuvântul cheie este prevenirea transpirației, iar pentru ca acest lucru să funcționeze este nevoie de materiale tehnice speciale, deoarece șosetele din bumbac doar înmagazinează transpirația, care va rămâne mult timp acolo.  
 
FastGrip 89202323-41
8. Mănuși ciclismte protejează nu doar la căzături ci te protejează și de vântul puternic și de crengile joase. Micșorează oboseala cauzată de poziția mâinii pe ghidon, iar modelele cu sisteme de atenuare a vibrațiilor menajează încheietura mâinii.   
 
Breeze 89171147-40 
SummerAcqua 89162082-85
9. Protecție anti-ploaie: ciclismul este un sport în aer liber și cunoscând capriciile vremii, ciclistul este expus la vreme a ploioasă. Jacheta de ploaie și husa de pantofi te protejează atât de ploaie cât și de vântul rece, iar împăturit încape în buzunarul tricoului de ciclism.  Jachete de ploaie găsești aici iar huse de pantofi aici.
 
Extreme 89132032 10 
Multiuse 89182146-64
10. Haine accesorii: la prima vedere pot părea de însemnătate minoră, însă lipsa lor micșorează confortul. Încălzitoare de braț și de picioare, baticuri, fulare tub – accesorii care nu ocupă mult loc și dacă le uiți acasă chiar le simți lipsa. 
 
În curând și alte articole!
 
200513 ruhazat 1
 
200513 ruhazat 3
 
200513 ruhazat 2
 
200513 ruhazat 5
 
200513 ruhazat 6
 
200513 ruhazat 7